"Kod nas u Nišu ne smrde kao ovde" Nišlija ušao u gradski prevoz u Beogradu i IZNENADIO SE LJUDIMA KOJI ŽIVE U GLAVNOM GRADU

Gradski prevoz u Beogradu je specifična vrsta avanture, bila i ostala. Prvi susret ponekad može biti neprijatno iskustvo, ali se posle nekoliko godina naviknete na sve njegove "čari".

Oni koji ne žive u Beogradu, zavisno od toga koliko su imali sreće u saobraćju, mogu da podele više nego zadovoljavajuća prva iskustva sa gradskim prevozom ili ne baš tako pohvalna.

Muškarac iz Niša na Reditu pitao je ostale korisnike da li je on jedini koji se susreo sa nemilim mirisom u GSP-u.

"Nisam se dugo vozio prevozom u Beogradu i mogu da kažem da je stanje jezivo. Na stranu što busevi kasne ili su prebukirani čak i van špica, ono što mi je zapalo za oko (tj. nos) jeste nesnosan smrad barem trećine putnika, više starih nego mladih. Znači, to nije miris znoja, nego više ustajalosti i neodržavanja higijene. Iskreno, ljudi ovako u Nišu ne smrde, barem ne na linijama kojim se ja vozim. Utisci?“, piše u objavi.

U odgovoru na pitanje Nišlije korisnici Redita su pisali da ne znaju da li se "neprijatan miris oseća u busu jer uvek stoje na vratima".

Razloge za neprijatne mirise navodi se nedostatak lične higijene, ali i neadekvatno pranje odeće.

Share this article