KUMOVI ZAPROSILI DEVOJKE U NAJLUĐOJ NOĆI Snajke iz Ukrajine i Sjenice rekle DA!

Na Kraljevom trgu na Zlatiboru Novu godinu je dočekalo preko 10.000 ljudi, a na ovoj planini ni šibica nije imala gde da padne. Mnogi će sa ovog dočeka poneti fantastične utiske, ali jednom četvercu zauvek će promeniti život.

Dvojica kumova iz Čačka usred novogodišnje euforije klekli su pred svoje devojke i zaprosili ih.

 

"Ovo je najlepše veče u mom životu, sve je sudbina pa tako i ovo večeras da kum i ja zaprosimo devojke na istom mestu, u isto vreme, ovde na Zlatiboru. Treme je bilo malo, euforije mnogo više. Jedino što je važno je ono "da" koje smo čuli i sreća sa kojom je započela ova nova godina", rekao je za RINU Nikola Marinković koji je zaprosio svoju devojku Mariju iz Sjenice.

*Foto: Rina 

Drugi kum, Miloš Perović i njegova izabranica iz Ukrajine pokazali su da ljubav ne poznaje nikakve prepreke, geografske granice i krizu u svetu. Sve pobeđuje, pa će ovog leta Ukrajinka postati srpska snajka.

*Foto: Rina 

"Sve je sudbina, a ova sreća je nemerljiva. Najbolji doček Nove godine ikada. U nju smo ušli uz puno ljubavi i osmeha, to bih poželeo svima u 2023", rekao je Miloš.

 

Inače, Kraljev trg a Zlatiboru bio je jedna od najveselijih lokacija u Sbiji. Posetioci su uživali uz nastupe Beogradskog sindikata, Danice Crnogorčević i trubački orkestar Dejana Jevđića.

*Foto: Rina

"Raduje nas ova slika poslata iz centra Zlatibora. Na našoj planini trenutno boravi oko 50.000 gostiju i zaista smo zadovoljni. Želimo svima da im poželimo srećne praznike i da uživaju u svim lepotama i sadržajima koje Zlatibor nudi", izjavio je Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor.

*Foto: Rina 

Share this article