"Otišao u pogrešnu kabinu": Vranjanac Slađan Antić vakcinisan Fajzerovom, a revakcinisan kineskom vakcinom!

Kaže da se oseća loše i da će pravdu potražiti na sudu

Vranjanac Slađan Antić primio je dve doze različitih proizvođača vakcina. Kako je izjavio za portal InfoVranjske, prvo je primio Fajzerovu, a zatim je revakcinisan kineskom Sinfoarm vakcinom.

PROČITAJTE JOŠ "Da, ja sam ta! Znam Novaka odavno!" Otkriveno ko je Srpkinja sa šajkačom koja je bodrila Đokovića u Melburnu!

On je tokom leta zbog komplikacija sa korona virusom bio u bolnici dve nedelje i uz savet lekara odlučio da primi vakcinu, što je i učinio 28. januara. Primio je prvu dozu Fajzerove vakcine.

- Sve po propisu, dobijam SMS iz e-uprave da se javim u halu na revakcinu, piše i termin. Ja odem tamo, predam svoj karton vakcinacije i čekam. Odem u kabinu tri i tamo se popričam sa doktorom. U međuvremenu dolazi sestra, ja skidam duksericu, daje mi vakcinu i to je to – priča Gera.

 

On nastavlja razgovor sa doktorom i u jednom trenutku mu doktor dobronamerno kaže da ne brine jer kineska vakcina dobro štiti.

Ja pitam, kako bre kineska i tu nastaje opšta zbunjenost. Oni kažu da se u hali ne daje Fajzer. Odatle me šalju u Dom zdravlja i tamo se opet vataju za glavu i na kraj me šalju u Zavod za javno zdravlje tamo me prima dr Goran Ristić, pita kako sam, zove Batut i to je to – kaže ovaj Vranjanac.

Tvrdi da se oseća loše, i da ima neki neopisiv osećaj, kao da mu celim telom mile žmarci.

- Morao sam na PTO i tamo se čudiše ljudi, ali mi dadoše neku terapiju. Od tada imam učestale reakcije i, jednostavno, nisam dobro - završava Antić koji će navodno potražiti pravdu na sudu.

PROČITAJTE JOŠ KAPA DOLE Pekara u Vrbasu nudi BESPLATAN HLEB građanima koji ne mogu da ga priušte (FOTO)

Direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić kaže za Telegraf.rs da je verovatno došlo do toga da je on otišao u pogrešnu kabinu.

- Ali, ne bi trebalo da ima nikakve posledice. S tim u vezi konsultovali smo se i sa imunologom Srđom Jankovićem - rekla je ona i dodala da je njegovo pravo ako želi da potraži pravdu na sudu.

Kako saznajemo, ovim povodom je i osnovana komisija koja bi trebalo da ispita sve okolnosti ovog događaja.

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek kazao je za TV Prva da će ministarstvo sprovesti i unutrašnji i spoljni stručni nadzor, te da će osobe koje su vakcinisale Antića na ovaj način biti "debelo" sankcionisane.

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article