Komentar

Američki naučnici Volter Pitman i Vilijam Rajan otkrili su da je pre više od 5.500 godina p.n.e. Crno more bilo slatkovodno jezero na oko 50 metara ispod današnjeg nivoa.

BEOGRAD - Amerikanac Tejlor Metjuz ceo život slušao priču od svog dede koga su spasli Srbi tokom Drugog svetskog rata. Kada je on preminuo pre desetak godina, Tejlor je odlučio da se oduži - tetovažom na ćirilici.

U blizini metro stanice sedi ženska osoba neizvesne starosti. Kosa joj je čupava i prljava, pogled joj je žalostan. Žena sedi na prljavom podu, a pored nje leži torba. U toj torbi ljudi bacaju pare. Na rukama žene, spava beba stara godinu ili dve.

Ispričala je kako je stalno pitala majku ko je on i gde se nalazi, ali ona ili nije znala ili je odbijala da joj kaže istinu

"Rana se vremenom sve više otvarala i nakon čitavog niza analiza koje su usledile, a mi bivali sve uplašeniji, naš se najveći strah obistinio - mama je ponovo bolovala od raka. Kažem ponovo, jer je ovo bio četvrti put. Koliko se samo ta hrabra žena napatila u svom životu". Sudbina se opet može svesti u onu : sve srećne porodice liče jedna na drugo, a svaka nesrećna, nesrećna je na svoj način.

Problemi s hernijom diska počinju znatno ranije nego što se ona manifestuje kao neizdrživ bol.

Iako je, kao i njegov brat Nebojša, svestan srpskih korena, Izet nije menjao veru. Nisu mogli da podnesu da im Jugoslaviju neko cepa

Page 1 of 426