Bila je uz njega kad je bio vodoinstalater NA IVICI GLADI: Sad je na teren uletela u TESNOJ HALJINI i ukrala sve poglede!

Povratnički meč Konora Mekgregora na UFC-ovom 246 eventu u Las Vegasu završio se pobedom najpoznatijeg Irca na svetu.

 

Nakon ekspresno završene borbe, sve oči su bile uprte u Mekgregorovu suprugu Di Devlin koja je uletela na teren i priključila se slavlju.

Di Devlin

DI DEVLIN, FOTO: PROFIMEDIA

U uskoj zelenoj haljini Di Devlin je uskočila u zagrljaj pobedniku i strasno ga izljubila.

 

Mnogi su se našalili kako je Konorova supruga plenila više pažnje od glavne zvezde događaja, a nije ni čudo jer je izgleda zaista senzacionalno.

Svi su gledali u zgodnu Di

SVI SU GLEDALI U ZGODNU DI, FOTO: PROFIMEDIA

Inače par je zajedno već 12 godina, a njihov početak nije bio nimalo luksuzan.

Naime, pre nego što je uspeo u surovom, često i nepravednom svetu sporta, Konor je godinama radio slabo plaćene poslove i jedva je uspevao da skrpi kraj sa krajem.

 

Već kao sedamnaestogodišnjak počeo je da radi i pomaže mami. Ustajao je u 5 sati ujutru, radio 12 sati i nije bio zadovoljan sa svojim životom jer radio je na, kako je opisivao, na hladnom, mračnom i vlažnom mestu.

- Bilo je to teško vreme. Nisam voleo svoj život. Nije me zanimalo da budem vodoinstalater - govorio je.

;

Kasnije, kada se obogatio, u znak sećanja na taj period ,napravio šah od cevi za vodu.

Vreme je provodio uglavnom mukotrpno trenirajući, verujući u svoj cilj, a čitavo vreme podršku, kako moralnu, tako i finansijsku, pružala mu je njegova životna izabranica - lepa Di Devlin.

 

Di i Konor su se upoznali 2008, kada je ovaj Irac imao samo 19 godina i glavu punu snova o tome da postane šampion. On ju je primetio u noćnom klubu i prišao joj je, a jednom prilikom prisetio se tog susreta: "Izgledala je kao dobra devojka, a ja volim dobre devojke".

Ova brineta takođe je, godinama kasnije, priznala da ju je momentalno privukao, a da kod njega najviše voli to što ju je uvek zabavljao i zasmejavao.

"Živeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost 188 evra. Nisam imao posao, jer sam svo svoje vreme provodio u teretani. Verovao sam da ću biti šampion, i ONA takođe. Verovala je u mene. Uprkos nedostatku para Di Devlin se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvek održim dnevni režim. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujužih treninga uvek mi je govorila: "Konor u redu je, ti to možeš"", rekao je on jednom prilikom.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article