Otac deteta Ljiljane Jakšić mlađi je od nje i do danas nije osetio potrebu da vidi svoju ćerkicu

Šarmantna glumica, publici najpoznatija po ulozi Salvete iz serije "Kursadžije" kojom je stekla veliku popularnost i osvojila srca brojne publike 2013. godine u svojoj 52. postala je majka i ostvarila svoj dugogodšnji san.

Međutim bivši partnerLjiljane Jakšićkoji ju je ostavio u trudnoći, do danas nije osetio potrebu da se sa malom Darijom zbliži i na sebe preuzme odgovornost roditelja.

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je svojevremeno glumica o ocu njenog deteta koji je, kako saznajemo, dosta mlađi od nje.

   

Kada je saznala da je u blagoslovenom stanju i da čeka devojčicu, bila je najsrećnija žena na svetu i bez obzira na to što je bivši partner Ljiljane Jakšić odlučio da se povuče iz cele priče i nastavi svojim putem i to u najosetljivijem periodu za jednu ženu, umetnica nije klonula duhom. 

U Ljiljaninom životu sve je podređeno ćerki, a umetnici ništa ne pada teško kada je ona u pitanju, jer je upravo Darija njen najveći izvor snage, inspiracije i energije.

Luka Šarac

- Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka, i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim - radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro - rekla je glumica i prisetila se drugog stanja i emocija koje su je tada prožimale:

 

- To je bila toliko jaka sreća i radost, da sam u tom trenutku znala da će čitava trudnoća dobro proći, da ću ja za nekoliko meseci držati svoje dete u naručju. Mnogim ženama se nažalost dešavaju razne stvari u trudnoći, ja sam radila do osmog meseca trudnoće, nisam uzimala ni trudničko bolovanje. Počela sam da radim mesec dana posle porođaja, bilo je samo pitanje da li ću moći da uđem u skadarlijski kostim. Sve ostalo je bilo manje važno, pa i to sa partnerom - ispričala je za "Blic" ova hrabra samohrana majka koja o bivšem partneru i razlozima zbog kojih ju je napustio više i ne razmišlja:

Jovanka Bojković

- Ja nisam ta koja vrši procenu njegovog opravdanja, ja čak ne želim da se bavim njegovim opravdanjem. To je njegova odluka, njegovo je pravo da odluči da li nešto hoće ili neće da uradi i to je i njegov problem. To je naravno jedna od stvari koja može da zaboli u životu, svi mi imamo te situacije u životu, sa tim se čovek mora izboriti, prihvatiti, nastaviti dalje. Najvažnije je prihvatanje - ispričala je ona pre nekoliko godina, a od tada se ništa nije promenilo po pitanju odnosa bivšeg partnera Ljiljane Jakšić i njihove ćerkice, osim što Darija izrasta u prelepu, prepametnu i srećnu devojčicu kojoj majka uspešno uspeva da nadomesti odsustvo oca.

(Izvor: story.rs)

Share this article