INTERNET GORI Džej Lo prošetala u Versaće haljini i preseksi hodom zatresla pistu (VIDEO)

Sjajna Džej Lo (50) koja niže uspeh za uspehom posebno u ovoj godini, u svoju knjigu ostvarenih želja sigurno će upisati i to što je prošetala na reviji čuvenog modnog brenda "Versaće" kao najtraženiji svetski top model, u najmanju ruku.

I to 20 godina kasnije, koliko će biti naredne godine, nakon što je zelenom haljinom srušila internet 2000. na dodeli Gremi nagrada.

 

U pitanju je 20. godišnjica luksuzne modne kuće "Vresaće" koja je na Nedelji mode u Milanu predstavila kolekciju za proleće/leto 2020. a na kojoj je čast da prošeta pistom imala neprikosnovena Dženifer Lopez, ponovo u zelenoj haljini koja je savršeno istakla njene obline i celo telo koje je, i vrapci na grani znaju, bez mane.

Dženifer Lopez

 *Dženifer Lopez ostavila sve bez daha/Foto: Tanjug/AP

Dženifer je koračala pistom kao da iza sebe ima decenije iskustva, što je bilo i za očekivati budući da nema polja na kojem se ne snalazi; kada je u pitanju gluma, ples, pevanje, pa čak i ples oko šipke koji je fantastično pokazala u ulozi Ramone u najnovijem filmu "Hustlers", koji je svetlost dana ugledao početkom septembra.

 

Seks-bomba koja je, da se ne lažemo, san svakog muškarca na planeti, pozirala je i sa Donatelom Versaće, a svoje oduševljenje pojavom jedne od najlepših žena na svetu u ovom seksi komadu na reviji baš niko od prisutnih nije sakrio.

Dženifer Lopez

 *Džej Lo i Donatela Versaće/Foto: Tanjug/AP

Džej Lo ne  prestaje sa magijom, pa je i na reviji doslovno omađijala sve koji su se našli tu, a nema ko se nije okretao za njom i uživao u pogledu dok je smerno koračala. I to tako da joj se ocrtavao svaki mišić na seksi, zategnutom telu.

 

Haljina se spuštala sve do zadnjice, pa onima u prvom redu sigurno nije bilo lako odlučiti da li bolje izgleda spreda ili otpozadi. A, iskreno, nije ni nama.

Dženifer Lopez

 *Dženifer Lopez u Versaće haljini/Foto: Tanjug/AP

Dok je šetala pistom, nema ko se nije latio mobilnog telefona i snimao je...

Na kraju, pogledajte snimak Džej Lo i njene bombastične šetnje koja ostavlja bez daha - i to bez preterivanja! 

Inače, ovo nije prvi put da je Džej Lo ponela Versaće haljinu. Svojom čuvenom zelenom haljinom ovog brenda, koju je nosila na dodeli Gremi nagrada 2000. godine, srušila je internet.

 

Zbog silne pretrage i potrage za haljinom, bila je glavni krivac što je izmišljenGoogle Images, dodatak Google pretrazi na naslovnoj strani ovog pretraživača.

Evo kako je izgledala ta haljina:

Dženifer Lopez

 *Džej Lo u Versaće haljini 2000. godine na dodeli Gremi nagrada/Foto: Profimedia

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article