Kijanu Rivs je apsolutni car: "Kupio je sladoled samo da bi dao autogram 16-godišnjem idiotu"

Glumac Kijanu Rivs toliko je neobična pojava u holivudskom svijetu da svakodnevno izlaze priče o njegovim izuzetnim gestovima.

Neke od njih su toliko nevjerovatne, da su često za rubriku “mitbasters” (bilo je i nekih). Ljude posebno fascinira to koliko je on ostao prizeman i human, ono što bi rekli Amerikanci “privatan”, a tako prijatan.

Kako je ovih dana u središtu pažnje zbog filma Džon Vik 3, takvih priča je sve više, a i sam Kijanu je davao neobične izjave (tipa: “Znam šta se događa posle smrti… Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati”).

 

Jedna od neverovatnih priča pojavila se na Tviteru, a podelio ju je Džejms Dejtor, koji je Rivsa upoznao sa 16 godina, dok je kao srednjoškolac radio na prodaji karata u jednom bioskopu u Sidneju. Jednog prepodneva mu se pojavio Kijanu Rivs. Bilo je to u vreme kada je snimao Matriks, 2001. godine.

“Radim, dosađujem se i odjednom ulazi tip u farmerkama, kožnjaku i s jahačkom kacigom na glavi. Čudnom jahačkom kacigom. Trebalo mi je oko 30 sekundi da ignorišem kacigu i da shvatim da je to Kijanu Rivs”, započeo je Dejtor sa serijom tvitova.

“Hteo je kartu za ‘From Hell’, film Džonija Depa. Toliko sam bio šokiran što je zvezda ispred mene, da sam uradio isto što i svaki 16-godišnjak na mom mestu. Rekao sam da bih hteo da mu dam moj popust za zaposlene. To bi značilo da bi on morao da potpiše list papira i da bih ja dobio autogram”, objasnio je.

“‘Ne radim ovde’, rekao je zbunjeni Kijanu. Usplahirio sam se i naplatio mu po normalnoj ceni. I krivio sam sebe što nisam nabavio autogram. Dva minuta kasnije, začujem kucanje na vratancima kutije gde sam prodavao karte. Mislio sam da je moj šef. Bio je to Kijanu”, kaže.

“‘Shvatio sam da si verovatno hteo moj autogram’, rekao mi je. ‘Pa sam potpisao ovo’, rekao mi je i dao mi račun s obližnjeg štanda, sa svojim potpisom. Zatim je bacio sladoled u kantu i otišao da pogleda film. Kasnije sam shvatio da je kupio sladoled koji nije hteo samo da bi dobio račun, da bi mogao da se potpiše za 16-godišnjeg idiota”, naveo je ovu priču tviteraš.

(Izvor: nedeljnik.rs)

Share this article