Marić uzvratio bivšoj koleginici Jovani: „Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja – To se uči kod kuće“

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić oglasila se na Instagramu i oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih indirektnih prozivki u toku jutarnjeg programa, a sada se oglasio i poznati novinar.

Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku Hepi televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, istakavši da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.

 

Nakon njenih oštrih reči na Instagramu, oglasio se i Milomir Marić koji joj je poručio da je „učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja“.

„Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće“, kratko je poručio Marić.

Podsetimo, Jovana se posle Marićevih reči na njen račun oglasila za Telegraf i rekla:

 

„Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo tako da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, „Alisa u zemlji čuda“, i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika“, rekla je voditeljka.

(telegraf.rs)

Share this article