NI CECA GA NIJE PREPOZNALA Zgodni drvoseča iz njenog spota danas ovako izgleda

O pesmi i spotu "Idi dok si mlad", Svetlane Cece Ražnatović, priča se i dana danas, iako je nastala pre više od 25 godina. Svi pamte zgodnog drvoseču, kog u spotu igra Đorđe Duvnjak, a Ceca je svojevremeno otkrila kad ga je poslednji put srela i gde.

- Desilo mi se da momka, drvoseču iz spota ''Idi dok si mlad''. Pevam ja na bini, u Australiji, počelo je već da mi se priviđa od umora. Počela je da mi se duplira publika koliko sam umorna... Pevam u jednom momentu, kada se zanesem zatvorim oči i lakše emotijem emociju. I pogledam u publiku i vidim dečka iz spota ''Idi dok si mlad'', a upravo pevam tu pesmu. Odradim ja koncert, i dolazi on posle i kaže ''Dobro veče, Ceco'', rekao je da se oženio, ima porodicu tamo - otkrila je jednom prilikom Ceca.

 

Đorđe je imao 23 godine kada se pojavio u ovom spotu, i tada je bio jedan od naših najuspešnijih manekena. Igrao je drvoseču kog Ceca nalazi u šumi i dovodi u veliki grad, tada mu se život menja iz korena. On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao.

Đorđe Duvnjak danas

Đorđe Duvnjak danas, FOTO: STOJA OFFICIAL / YOUTUBE

Priznala je i na šta najviše troši.

- Najviše novca dajem na cipele, kao da sam stonoga. Neke nisam ni jednom obula. Sve što je lobutan izbacio ja sam kupila, a 50 odsto nisam obula. Volim i torbe, ranije mi nisu bile bitne, ali obuća mi je baš strast.

Share this article