NJEN CILJ JE BIO DA LIČI NA ANĐELINU DŽOLI! Postala je ZVEZDA preko noći zbog operacija koje su je izobličile: Poslednja vest o njoj je jako LOŠA (FOTO)

Sahar Tabar, iranska Instagram zvezda poznata po tome što je promenila lični opis kako bi ličila na glumicu Anđelinu Džoli, sada je uhapšena.

Ona se našla iza rešetaka zbog zločina koji uključuju bogohuljenje i podsticanje nasilja, javila je novinska agencija Tasnim.

 

 Tabar je prošle godine postala hit u celom svetu, kada su svi skoro svi mediji objavili njene fotografije. Iako se šuškalo da je imala 50 plastičnih operacija, većina slika u njenim postovima bila je zmenjena u Fotošopu.

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Privukla je globalnu pažnju medija slikama i video zapisima u kojima podseća na nešto što je opisano kao zombi verzija Anđeline Džoli.

Sa ispijenim obrazima i karikaturiranim uskim nosem, ona je izazvala zabrinutost zbog desetina estetskih operacija za koje je rekla da je uradila da bi ličila na američku zvezdu.

Nakon što je očarala i zastrašila svoju sve veću publiku na Instagramu, ona je takođe nagovestila da se veliki deo njenog izgleda svodio na šminkanje i digitalno uređivanje, sebe je pretvorila u svojevrsnu umetničku instalaciju.

 

Sudske vlasti uhapsile su Tabar nakon što su se, prema navodima javnosti, žalili na nju, prenio je Tasnim. Optužena je za bogohuljenje, podsticanje nasilja, nezakonito sticanje imovine, vređanje pravila oblačenja i podsticanje mladih da počine korupciju.

Njen Instagram je od tada izbrisan. Pridružila se dugačkoj listi iranskih influensera i modnih blogera koji su se ogrešili o zakon.

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(Izvor: kurir.rs / BBC.com)

Share this article