SADA JE KONAČNO JASNO NA KOGA LIČE: Ana i Bastijan prvi put u javnosti sa sinovima

Ana Ivanović i Bastija Švajnštajger sa sinovima su posetili Veneciju, a sada prvi put imamo priliku da vidimo kako dečaci izgledaju.

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (34) i nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (37) nedavno su proslavili šest godina braka, a kruna njihove ljubavi su sinovi Luka i Leon.

Par se od početka veze trudio da sačuva svoju privatnost, a isto je važilo i za njihove sinove koje do sada nismo imali prilike da vidmo u javnosti.

 

Međutim, paparaci su ih sada uslikali dok je par sa sinovima šetao Venecijom i sada konačno možemo da vidimo na koga dečaci liče.

Iako se smatralo da su dečaci preslikana majka, čini se da su ipak mnogo više nasledili od oca Bastijana. Obojica su plavušani, a čini se da im je vožnja čamcem i te kako prijala te su sve vreme ustajali želeći da vide što više.

Ana Ivanović i Bastijan prvi put su u javnosti pokazali sinove

Kasnije su uživali i u vožnji trotinetom, a ponosni roditelji pomno su pratili svaki njihov korak.

Inače, Ana i Bastijan često putuju u Veneciju koja za njih ima posebno značenje. Njih dvoje su se pre šest godina u tom gradu izgovorili sudbonosno da, a danas u njemu uživaju sa decom.

 

Podsetimo, Nekada najbolja teniserka sveta i slavni nemački fudbaler danas žive ljubavnu bajku, a njihov sudbonosni susret dogodio se 2014. godine. Švajnštajger je tada bio u sedmogodišnjoj vezi sa glumicom i manekenkom Sarom Brander (31). Svi su očekivali da će stati pred oltar, ali onda je procurela vest da Bastijan voli Anu.

Verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan se pobrinuo da sve savršeno prođe, te je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice.

A onda je usledilo bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta.

Ana i Bastijan venčali su se u Veneciji

(stil.kurir.rs)

Share this article