Svi žele da je vide u suknji: Ana Brnabić iznenadila javnost, premijerka u do sada neviđenom izdanju (FOTO)

Premijerka Ana Brnabić ističe se po posebnom stilu odevanja. Uvek originalna i stilizovana od glave do pete premijerka do sada u javnosti nije viđena u nekoj opuštenijoj varijanti.

   

Sako, košulja, pantalone, odelo, koje osveži zanimljivim izborom čarapa, uglavnom su njen izbor. Ipak, to ne važi kada je u pitanju neki večernji izlazak.

Naime, premijerka se na proslavi 26. rođendana dnevnog lista Blic kao i promociji istoimene televizije pojavila u do sada neviđenom, ležernom izdanju. Jeste obukla sako, košulju i prsluk, ali ovog puta pantalone Ane Brnabić svi su komentarisali.

 

Umesto elegantnih pantalona premijerka se odlučila da ponese trendi džins i time osveži odevnu kombinaciju. Uvek popularne i uklopive farmerke Ana je samouvereno nosila i time pokazala da se može biti prikladno i trendi obučen i bez svečanih haljina i uzanih odela.

Za razliku od Ane, njena partnerka, doktorka Milica ima poseban ženstven stil, te je možemo videti u lepršavim suknjama, haljinama, cipelama na štiklu i zanimljivim modnim dodacima. Nije tajna da se upravo Milica bavi Aninim stajlingom, te ne čudi što su svi pogledi uprti u njih, gde god da se pojave.

(hellomagazin.rs)

Share this article