Vojvotkinja je povela ŠARLOT u školu i ne znamo u koga pre da gledamo: Princeza je NEODOLJIVA, a Kejt NIKADA NIJE BILA BOLJE OBUČENA!

Danas je veliki dan za princezu Šarlot - prvi dan škole! Ona je u privatnu školu, u kojoj godina košta 20.000 evra, stigla u društvu oca i majke, kao i starijeg brata Džordža.

Šarlotina školska karijera već je počela, iako je u maju napunila tek 4 godine, a čini se da je to raduje - ona je delovala prilično rasterećeno i neodoljivo slatko u teget školskoj uniformi.

 

No, i princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton bili su vidno raspoloženi, a Britanci su poseban fokus stavili na modno izdanje lepe vojvotkinje za ovu priliku.

Kejt je zaista bila sjajno doterana i blistala je u haljini cvetnog dezena moderne midi dužine, koju je iskombinovala sa jednostavnim salonkama u teget boji.

 

Nije preterivala sa detaljima, pa je svemu dodala diskretne naušnice i tanak crni kaiš kojie je istakao njenu vitku figuru.

Porodica na okupu

 *PORODICA NA OKUPU / FOTO: PROFIMEDIA

Čuvena Britanka napravila je i diskretnu promenu sa frizurom i bojom kose, a moramo priznati da joj sjajno pristaje. Sve u svemu, psole niza ne tako ubedljivih autfita, Kejt je konačno napravila pun pogodak!

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article