„Delovali su tako fino…“ Komšije Ane i Bastijana otkrivaju kako se ponašaju u privatnom životu

Dom naše teniserke Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera nekoliko godina se nalazi u prelepo austrijskom gradiću Vestendorf, međutim mnogi ne znaju da se u poslednje vreme domom ovog bračnog para može smatrati i Beograd, gde u jednom luksuznom naselju ovi bivši sportisti imaju svoje porodično gnezdo.

Kako su mediji ovih dana pisali, Ana i Bastijan su trenutno u Beogradu i srpski zet navodno mnogo voli da poseti našu zemlju i sve češće želi da boravi u njoj.

 

Neki su imali prilike da se znaju gde se u Beogradu nalazi dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, te kažu da komšije već otkrivaju neke detalje o njima, dok su svakodnevicu provodili u Vestendorfu, malo je moglo da se sazna o njima i njhovom životu. Sve komšije stekle su utisak da je u pitanju izuzetno kulturna i emancipovana porodica, kojoj nije bitna činjenica da su svetski poznati, slavni i priznati u poslovima kojima se bave.

– U početku nisam verovala mom unuku i unuci kada su mi ispričali da se igraju sa sinovima naše poznate teniserke i poznatog fudbalera – rekla je jedna gospođa koja živi u blizini doma Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

 

– Ana je jedna divna i lepo vaspitana žena. Decu često dovodi na igralište kod našeg ulaza kao i u parku u blizini, u potpuno opuštenoj i sportskoj garderobi, bez trunke šminke na licu. Njeni dečaci razumeju i govore srpski jezik i vaspitani su da prilaze deci i da se s njima igraju i dele loptu i igračke koje ponesu sa sobom. Unuci su mi rekli za Anu, ali nisam verovala dok mi sin i snaja nisu potvrdili da su to zaista oni. Toliko su skromni i normalni da nikad ne bih rekla da su javne ličnosti i to takvog kova – kazala je ona, a i drugi komšija ima samo reči hvale za ovaj poznati par.

BOG POGLEDA SAMO JEDNOM, I VIŠE NIKAD: Dobila je bakšiš od 400 dolara, a kad je otišla da im se zahvali, doživjela je šok

– U blizini naše zgrade imamo i restoran, oni su nekoliko puta poručili hranu i kolače i počastili komšije u parku, kada je lepo vreme. Dolaze povremeno jer oni stvarno žive kao sav normalan svet – rekao je komšija.

Share this article