Četiri srpske dame sa BG tablicama u ludilu Dubrovnika dok se slavi finale: "Nemojte da se bojite..." (FOTO)

Četiri vesele Srpkinje na ulicama Dubrovnika, u automobilu sa beogradskim tablicama, baš u vreme slavlja hrvatskog ulaska u finale Svetskog prvenstva u fudbalu. Svi elementi za katastrofu su tu, ali ipak, kao rezultat ovog čudnog miksa nastalo je nešto mnogo lepše.

Miona Badžević Anđelković, Marina Tašković, Sonja Pavlica i Aleksandra Duende četiri drugarice, među kojima su dve beogradski di džejevi koji prave žurke po Dubrovniku.

 

Četiri lepe, mlade devojke zatekle su se u ovom hrvatskom gradu u danu kada je reprezentacija komšijske zemlje odnela pobedu nad Engleskom i plasirala se u finale najvećeg fudbalskog takmičenja na svetu.

 *Devojke su di džejevi, Foto: Privatna arhiva

Automobilom sa beogradskim tablicama našle su se usred gužve i opšteg veselja zbog pobede u polufinalu.

 

Vozeći automobil na kome piše BG tik iznad glavne dubrovačke ulice devojke su ostvarile još bolji rezultat od pobedničke reprezentacije - samo jednom netolerantnom Hrvatu nije se svidelo njihovo prisustvo.

 *Devojke su se našle u Dubrovniku tokom velikog slavlja, Foto: Privatna arhiva

- Samo nam je jedan kreten nesto ružno dobacivao i pokazao srednji prst. Ovi ostali su svi bili u fazonu "jao, divno što ste iz Beograda" - pričaju one.

 *Iako su vozile auto sa BG tablicama nisu upale u probleme, Foto: Privatna arhiva

Da stvar bude zanimljivija, jedna Hrvatica čak im nije naplatila večeru za njih osmoro nakon što je Hrvatska pobedila.

 

 *Devojke su oduševljene prijemom u Dubrovniku, Foto: Privatna arhiva

- Dvojica na motoru su nam prišli i vozili pored nas sve vreme. Rekli su "devojke, nemojte da se bojite, mi nećemo dati da vas neko dira" - objašnjavaju one.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article