Stanovnici Donjeg Milanovca zabeležili su mobilnim telefonima nesvakidašnju pojavu na nebu 17. juna oko 22 časa.

Britanski tabloid San je objavio članak o kamermanu Kurtu Sonenfeldu, kome je dat poseban pristup Kulama bliznakinjama posle rušenja.

Nadomak sela Mala Sočanica kod Dervente u Bosni i Hercegovini nalazi se vrelo Babića izvor o kome je narodna mašta isplela brojne priče. Meštani veruju da tu i danas živi duh mlade i lepe devojke, koja se noću pored izvora ukazuje u beloj haljini, a neki kažu kako se "uz grmljavinu i nevreme može čuti i plač ove devojke".

Frankielen da Silva Zampoli Padilha (21) iz Brazila je u oktobru 2016. godine doživela moždani udar. Ona je bila u devetoj nedelji trudnoće, a mozak joj nije pokazivao znakove života, iako su njeni ostali organi normalno funkcionisali. Lekari su bebama davali maksimalno tri dana života, ali ultrazvuk je pokazao da su oni sasvim dobro.

Jedan vojni pilot učinio je korak napred za čovečanstvo i potpuno je ogolio istinu o hemijskom zaprašivanju planete u kojem i sam učestvuje.

Svima nam je dobro poznato da Rtanj izdaleka izgleda kao piramida. Čak je i Artur Klark, pisac naučne fantastike, tvrdio da se u ovoj planini zaista krije piramida i da je to najstarija tvorevina vanzemaljske civilizacije.

Page 1 of 22