Uvijek kad u nekoj blještavoj reviji vidim estradnu zvijezdu kako zaljubljeno gleda u svoje, za potrebe snimanja, ušmninkano dijete, okrene mi se želudac.

"Život priča" pokušava da otkrije po kojim procedurama rade Centri za socijalni rad kroz priču Marije Šutulović iz Bora, kojoj je CSR Bor ekspresno oduzeo dete.

Na današnji dan 1958. godine rođena je kultna figura jugoslovenske rok scene i frontmen EKV-a Milan Mladenović. Samo 36 godina kasnije izgubio je bitku sa rakom pankreasa. U znak sećanja na legendu, ekipa Telegrafa u celosti vam prenosi njegov poslednji intervju.

Legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković oprostiće se od košarke večeras u Atini, a specijalni gost biće Novak Đoković.

Marjanović je sve izmanipulisao, jer je hteo da zamaže oči javnosti o onome šta se stvarno desilo kobnog 2.aprila prošle godine na nasipu u Borči.

Sarajka Šejla Čohadarević odlučila je da sa svetom podeli svoje utiske sa porođaja, bez imalo ulepšavanja. Ona je svoju ispovest podelila kao status na Fejsbuk profilu, a mi vam taj status u nastavku prenosimo u celosti.

Page 1 of 128