O strahu ne razmišljam. Mi smo rođeni na brdovitom Balkanu. Najlepša je stvar kada radite to što volite i kada su vam svi resursi dostupni. Poželim često da imam neke od svojih bivših kolega kraj sebe. E, to bi bilo 130 hapšenja za 14 dana - kaže za Mosić.

U tom trenutku nisam znao šta da radim, pa sam to samo šutnuo! Neko je očigledno pokušao da nas urekne. Ovde ljudi iz jednog sela vračaju onima u drugom selu, priča Rade.

Mlada pevačica Lijana Savić skrenula je pažnju na sebe svojim učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i uspela je da se plasira u treći krug ovog šoua zahvaljujući svom talentu, ali i ozbiljnom radu na svakom svom predstavljanju.

U ponedeljak 12. marta cela Srbija je čula za firmu "Privredni savetnik – informacione tehnologije". Razlog je bio stravičan. Nešto pre 11 časova u njene prostorije ušetao je naoružani Nebojša Stojilković i hladnokrvno ubio kolegu Branka Kanjevca (31), teško ranio Marka Filipovića (36), dok je Igor Radenković nekim čudom preživeo pad sa visine od 8 metara. 

Žaklina, majka Zorane Stefanov, opisala je pakao koji je sa svoje petoro dece preživela sa bivšim suprugom Dejanom koji je tukao i nju i decu.

Pevačicu Kseniju Pajčin 16. marta 2010. godine ubio je njen dečko crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubivstvo. 

Page 1 of 214