Godinu i po dana Balkan je bez daha pratio borbu Brankice Raković sa rakom. Godinu i po dana Brankica je sve to vreme, iz dana u dan, delila putem društvenih mreža svoje najdublje sumnje, strahove i lekcije koje je usput učila.

Novak Đoković i Australijan open su dva termina koja se, već više od deset godina, vrlo često vezuju za radosne teniske momente. A ove sezone, na prvom grend slemu, desila se i prilično neobična situacija u kojoj se našao naš i najbolji teniser sveta.

Kad bakterije i virusi pokucaju na vrata imunog sistema muškarca on se odmah preda, legne i piše testament. Majke mi ovo je istina. Evo podigao sam dva prsta, ako neće niko drugi.

Čuvena srpska teniserka Jelena Dokić bila je na vrhuncu karijere između 1999. godine i 2008. godine, kada je potpuno ispala sa VTA liste. Slovila je za najlepšu teniserku svih velikih svetskih turnira, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Ivan Ivanović dao je intervju za novi broj magazina "Vreme". Ovo je jedna od izjava iz tog intervjua...

Svi smo svedoci afere koja trese Srbiju ovih dana, a čiji su glavni akteri pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ. U domaće medije dospele su eksplicitne fotografije, ali i poruke, što je otvorilo Pandorinu kutiju. Društvene mreže usijale su se od komentara, a dominira jedno pitanje - "šta joj je to trebalo - da se tako slika i to šalje!?"

Page 1 of 343