"Zamislimo da je danas 15. novembar i da Srbija obara sve dnevne rekorde u broju novozaraženih i da treba da slavite svoju slavu, recimo Aranđelovdan, a vi nemate koga da pozovete, jer su svi koje poznajete ili zaraženi ili na intenzivnoj nezi".

Doktor Branimir Nestorović ne želi da odustane od javnog iznošenja svojih stavova uprkos tome što ga mnogi napadaju, pa čak nazivaju i "pomahnitalim"!

Prema dijagramu broja obolelih od korona virusa na 100.000 stanovnika, koji je prof. dr Petar Kočović objavio za bivše jugoslovenske zemlje, Crna Gora se nalazi na vrhu liste, dok se Srbija nalazi na dnu, što je prema rečima profesora dobro.

Direktor Instituta za onkologiju dr Danica Grujičić apelovala je na građane koje imaju simptome virusa korona da svoju aktivnost svedu na minimum.

Treći talas je u toku, zatvaraćemo kafiće i ograničiti okupljanje na pet osoba gde korona bude buktala,a nastava svugde može onlajn

Šta može da najavi tumor mozga, da li smo spremni za sudar gripa i korone, na ova i još neka pitanja je juče u emisiji "Jutro" na TV Prva odgovarala prof. dr Danica Grujičić.

Page 1 of 107