Užasno je. Opasno je. Stvarno je. Grupa ljudi pod kapuljačama prilazi tamnoputim muškarcima u okolini stare Železničke stanice u Beogradu i daje im pamflete u kojima im saopštava da nisu dobrodošli.

Dugo čuvana tajna - Samo je želeo da igra u Kupu šampiona, da su crveno-beli bili te godine prvaci, otišao bi sigurno tamo, ali je trijumfovala Cibona, priča za Kurir Biserka Petrović.

Nole kao da je izašao iz moje kuće, teško mi je kada je povređen, kada se loše piše o njemu. I Đoković, poput mog sina, daje sve od sebe na terenu. Njih dvojica su najjači sportisti na Balkanu u istoriji, kaže Biserka

Odlazak iz svoje zemlje i rad u inostranstvu, koliko god da primamljivo zvuči, često je jako mukotrpan, psihički težak i na momente, poražavajuće deluje na čoveka. Ipak, borba čoveka za egzistenciju porodice i sebe, natera nas da progutamo ponos, te i da istrpimo svu nepravdu i uvrede koji mogu da nas dočekaju na novom radnom mestu od strane poslodavaca, ali i kolega.

Na prvom svetskom fudbalskom prvenstvu u Urugvaju reprezentacija Jugoslavije sastavljena samo od igrača iz Srbije zabeležila je istorijski uspeh osvojivši treće mesto.

Anatolij Aleksejevič Kljosov, profesor biologije Harvadskog univerziteta u svom naučnom radu izneo je tvrdnje da je srpski gen star 12.000 godina i da potiče od Nojevog sina.

Page 1 of 459