Jelena Dokić bivša teniserka u autobiografiji otkrila je kako ju je otac Damir zlostavljao, ali i da je majka Ljiljana svemu tome prisustvovala, a da pritom nije reagovala.

Sa svih strana a nažalost i iznutra, su delovanja protiv države Srbije i jednistva srpskog nacionalnog korpusa. To nije od juče, ali su srpski državnici, političari, naučnici i kulturni poslenici nalazili načina de se ta neprijateljska delovanja u relativnom miru kako tako amortizuju. Ako ništa da se barem verbalno, kulturom i naučnim stvaralaštvom suprotstave svakovrsnom nasilju.

Ova priča je od onih - ne znaš da l' da se smeješ ili da plačeš. Exploziv je posetio porodicu u jednom srpskom selu koja, u 21. veku, vodi borbu sa - banderom.

"Bomba je pala i raznela Enisovu nogu. Bio je to strašan prizor. Nas petorica koji smo bili sa njim, stavili smo ga na šatorsko krilo i nosili ga do prve bolnice.

Građani BiH svakim danom sve više odlaze iz ove zemlje u potrazi za boljim životom. Ipak, pored već poznatih destinacija Njemačke i Austrije sve više je onih koji idu u Slovačku.

- Najbolniji trenutak u mom životu desio se prošlog februara, kada sam izgubila majku - rekla je pevačica.

Page 1 of 156