Andrej Stojanović (26), čije je telo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo, a jedan od dokaza koji potkrepljuje ovu pretpostavku, jeste oproštajno pismo koje je ostavio.

Ugledni pariski dnevni list "Figaro" objavio je veoma oštar i kritičan komentar na račun Francuske zbog grube greške sa rasporedom sedenja na svečanosti obeležavanja Dana pobede u Parizu 11. novembra, kada je Srbija potisnuta u drugi plan.

Predsednica Nacionalnog okupljanja Marin Le Pen kazala je da je "šokirana" odnosom prema Srbiji i njenom predsedniku na obeležavanju veka od okončanja Prvog svetskog rata u Parizu

Novak Đoković stao je u odbranu Rodžera Federera nakon optužbi koje je na račun Švajcarca izneo francuski teniser Žilijen Beneto.

I dalje se priča o Zvezdinoj pobedi nad Liverpulom. Svako ko je bio na stadionu napravio je neku fotografiju, video, a ima i bezbroj anegdota. Ipak, priča doktora sa Čubure (ime poznato redakciji) nešto je posebno i gađa pravo u metu. Zato vam je prenosimo u celosti.

Jutro 5. februara 2011. godine promenilo je naše živote iz korena. Moj suprug sa kojim sam u braku 10 godina, moj najbolji prijatelj i srodna duša, otac naše troje dece, doživeo je infarkt ležeći u krevetu to nedeljno jutro.

Page 1 of 308