Čuveni ruski psiholog Mihail Labkovski je poznat po svojim oštrim i šokantnim izjavama.Stručnjak koji ima praksu dugu 30 godina, može sebi priuštiti čvrstinu u izjavama, jer njegovo iskustvo spašava porodice i živote širom planete. 

Oni ističu da su devojčice koje su učestvovalu u nasilju ovu školu pohađale svega 10-ak dana, te da smenom direktora Jelića nije se reršio problem vršnjačkog nasilja, jer direktor Jelić nije ni bio deo tog problema

Jedna od glavnih tema na tviteru u poslednjih nekoliko dana je presuda Apelacionog suda, u kojoj je učestvovao i sudija Miodrag Majić, kojom je oslobođen čovek koji je spavao i napravio dete devojčici od 13 godina.

Stav Nemačke da je nezavisnost Kosova gotova stvar, kao i protivljenje korekcijama granica ili podeli, licemerni su i arogantni, smatra poslanica Levice u nemačkom parlamentu Žaklin Nastić.

Boranin Jovan Petrović prvi Srbin na državnom Akademskom institutu "Ilja Rjepin" u Sankt Peterburgu. Sa kolegama iz još 36 država morao da dokaže da je vredan toga da studira u Rusiji.

Page 1 of 432