Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je osuđen na 13 i po godina robije zbog navodnih ratnih zločina tokom rata u Hrvatskoj, ističe da u ćeliji slavi svako povlačenje priznanja nezavisnosti lažne države Kosovo, prenose beogradske medije.

Ćero, vreme je da saznaš pravu istinu, nisam te usvojio već kupio, oprosti mi i nađi prave roditelje i sestru, rekao je na samrti Nišlija koji je 1981. godine usvojio ukradeno dete.

U emisiji "Upitnik" gostovala je dr Danica Grujičić načelnica Odeljenja za neuroonkoligiju Kliničkog centra Srbije i profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Više od dve godine nakon pokretanja inicijative za uvođenje kazne doživotne robije za ubice dece, Skupština Srbije izglasala je Tijanin zakon koji za najteža krivična dela uvodi i kaznu doživotnog zatvora.

Na svakom koraku, ćošku, u svakoj bogovetnoj ulici u Beogradu možete da naletite bar na jedan kiosk brze hrane, pekaru, nekada su jedna pored druge, i nije čudno što su generacije sve deblje i deblje, a deca nam sve tromija i gojaznija, a lekari apeluju na zdrav način ishrane i aktivnost.

Dr Mima Fazlagić iz GAK "Narodni front" je za Telegraf.rs obrazložila etičko stanovište nauke kada je abortus u pitanju, ali se posebno osvrnula na ponižavanje uma žena i poništavanje njihovog prava odlučivanja, jedne od osnovnih sloboda.

Page 1 of 405