Miris opranog rublja je svačija omiljena stvar. Zato uvijek nastojimo odabrati omekšivač mudro, to bi trebalo omekšati odjeću i učiniti je mirisnom.

Mediteranska ishrana uglavnom se fokusira na unos maslinovog ulja, kao važan izvor korisnih masti i jedina je na svetu kojoj Svetska zdravstvena organizacija do sada nije pronašla manu! Jednostavno, ona je najzdravija od svih!

Nedavno istraživanje koje je sprovelo američko ministarstvo poljoprivrede pokazuje da svi mi koji lubenicu pre konzumiranja stavljamo u frižider grešimo.

Sobne biljke oplemenjuju prostor, ali manje je poznato da mogu biti veoma opasne po zdravlje ljudi, posebno dece. Sokovi pojedinih biljaka, koje su kod nas popularne, mogu da izazovu slepilo, opadanje kose ili da izazovu ozbiljna oštećenja bubrega.

Kalijum je vrlo važan mineral, ključan za mišićnu snagu, funkcionisanje nervnog i zdravlje kardiovaskularnog sistema. Pored preporučene dnevne doze od 4.700 mg, može se desiti da kalijum u organizmu padne. Pre svega valjalo bi da prekontrolišete krvnu sliku, a uz to pripazite i na ove pokazatelje.

Većina mladih ljudi to radi! Majka upozorava sve roditelje!

Page 1 of 99