Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, podneli su krivične prijave protiv dvoje bivših lekara iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nesavesno pružanje lekarske pomoći.

Milo Đukanović optužio je Srbiju i Rusiju da koriste Srpsku pravoslavnu crkvu za podrivanje crnogorske prozapadne vlade, koja želi članstvo u EU, piše Rojters.

Danas je ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da se koronavirus pojavio u zemljama okruženja i da je realno da će ga biti i u Srbiji, ali da nema razloga za paniku.

Srećom, osim D. S., koja je vozila automobil, niko nije stradao

Obustavlja se naplata troškova izvršenja penzionerki Dobrili Petrović, koja je iako zaštićeni stanar, sa ćerkom i dvoje unučića izbačena 2017. godine na ulicu. Rešenje o obustavi donela je 18. januara izvršiteljka Mirjana Dimitrijević, pošto je Ustavni sud presudio da je Dobrila protivzakonito izbačena iz stana na Cvetnom trgu, u Beogradu. Poslednja rata od 27.400 dinara ipak je odbijena od njene penzije nedelju dana kasnije, 25. februara

Tijana Ilić (35) iz Odžaka nestala je u Nemačkoj u gradu Bensberu.

Page 1 of 34