U Sevojnu kod Užica dogodila se nezapamćena i nesvakidašnja nesreća u kojoj je muškarac (68) izgubio život. 

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražilo je od direktora OŠ "Karađorđe" Milana Žegarca da im dostavi izveštaj o tome šta se dogodilo u toj školi 4. marta nakon što su pojedini mediji objavili da su dečaka vršnjaci navodno silovali štapom u dvorištu škole, kao i da su sve snimali mobilnim telefonom, u ovom ministarstvu.

Mlađan Ðorđević, kum lidera Saveza za Srbiju (SZS) Dragana Ðilasa, otkrio je Rusima plan opozicije da isprovocira sukobe demonstranata i policije u Beogradu, a ceo plan su ruske službe bezbednosti zatim predočile predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, piše "Srpski telegraf" pozivajući se na diplomatske i bezbednosne izbore.

Novopazarac Denis Turković (28), osumnjičen da je od prošlog leta nekoliko puta silovao maloletnog dečaka (14) nagodio se danas sa Višim tužilaštvom i pravosnažno je osuđen na sedam godina zatvora, bez prava uslovnog otpusta.

Na Tviter nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljena je fotografija iz Predsedništva Srbije na kojoj Vučić i ministar policije Nebojša Stefanović igraju šah.

Pristalice Boška Obradovića su oborile ogradu ispred Predsedništva na Andrićevom vencu, lupaju na vrata i insistiraju da uđu, a došlo je i do napada na policijske snage!

Page 1 of 640