- Otišla je srećna, nasmejana u školu, u novim patikicama i nije se vratila... Nemam reči, gde god pogledam vidim je, kako uzima vodu da pije, vidim je kako piše domaći, pogledam biciklu, vidim je kako je učila da vozi, kako mi maše, smeje se... slike mi same dolaze... Sada više ništa nije bitno kada nje nema...

Samo što se završila drama u Osnovnoj školi "Rade Končar" u Zemunu zbog strašnog zadirkivanja koje je trpeo sedmak Marko Devrnja, desio se novi incident zbog kog je morala da se uključi i policija.

Devetogodišnja devojčica preminula je u Opštoj bolnici u Vršcu u nedelju popodne nakon povraćanja i povišene temperature, dok su njena dva brata juče upućena na lečenje u Tiršovoj. Iako još nije poznat uzrok, sumnja se na zanemarivanje, a o celom slučaju obavešten je Centar za socijalni rad.

Siniša Radovančev (50) iz Ilandže kod Pančeva, koji je 21. novembra 2017. jednim ubodom nožem u grudi ubio svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30), danas će u Višem sudu u Pančevu prvi put govoriti o tom zločinu.

Građani Beograda počeli su da spremaju zimnicu, ali većina njih ne zna za rigorozne kazne kojima ih mogu kazniti zbog toga. Tako ko se odluči da peče papriku na terasi ili neadekvatnim javnim površinama rizikuje da bude kažnjen sa 5.000 dinara.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je danas da je naložilo mere pojačanog nadzora na graničnim prelazima naše zemlje usled pojave prvih slučajeva takozvanih "majmunskih boginja" (Monkeypox) u zemljama zapadne Evrope.

Page 1 of 469