Nešto posle 13 časova danas, na centralnim ulicama Šapca, projavio se divlji vepar a građani su se u strahu od njega sklanjali u obližnje kafiće, restorane, radnje i zgrade.

Prvi dan zasedanja Generalne skupštine Interpola u Dubaiju obeležio je niz skandala i brojna kršenja propisa rada ove međunarodne policijske organizacije, kao i brojne provokacije prištinske delegacije na račun predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Bivšeg profesora Gimnazije i ekonomske škole "Branko Radičević" u Kovinu proteklog vikenda pretukla je grupa mladića, njegovih nekadašnjih učenika, a dok je trpeo udarce, nesrećni mladi čovek čuo je povike "E, profesore...".

Jovan V, osamnaestogodišnji mladić iz Bajmoka, preminuo je od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između petak i subote dogodila u okolini Subotice.

U Beogradu je rano jutros počeo da pada prvi sneg ove sezone.

Sjedinjene Države su uverene da je njihovo ekskluzivno pravo “braniti slobodu plovidbe u celom svetu”, zbog čega je došlo do oštrih pogoršanja odnosa i vojnih napetosti s Kinom u Južnom i Istočnom kineskom moru, gde američka vojska, navodno, “brani svoje saveznike”.

Page 1 of 531