U Srbiju su ponovo stigle "libanske klopke", mehanizmi pomoću kojih lopovi za samo minut mogu da vam skinu sav novac sa računa!

Srbi su još jednom pokazali koliko vole svoju kulturu i običaje, pa su tačno ispod Ajfelovog tornja u Parizu zaigrali kolo.

Ambasadori SAD, Norveške, Austrije, Rusije, Velike Britanije, Australije, Francuske, Kanade i Srbije u Hrvatskoj, kao i predstavnici Vlade Srbije, SDP Hrvatske, odbili su da prisustvuju Komemoracija žrtvama ustaškog logora smrti Jasenovac koji će organizovati Vlada u Zagrebu.

Kandidatkinja za predsednika Francuske i šefica ultradesničarskog Nacionalnog fronta Marin le Pen nakon najnovijeg terorističkog napada u Parizu mogla bi da odnese najveći broj glasova u prvom krugu izbora u nedelju, ocenjuju analitičari.

Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mesecima silovao svoju sestričinu I. N. (14).

Nova poskupljenja goriva u Srbiji mogu se očekivati jer zbog ratnih sukoba u Siriji transportni putevi sirove nafte u regionu Bliskog istoka i Arabijskog poluostrva postaju sve nesigurniji pa cene na svetskom tržištu rastu, tvrde stručnjaci za energetiku.

Page 1 of 70