Ove jesen nas je častila prolećnim temperaturama, a izgleda da će se tako nastaviti i u decembru. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), decembar će biti blag sa temperaturama nešto iznad proseka za taj mesec, a čini se da deca neće imati previše šanse za radovanje snegu.

Кembrički Triniti koledž oglasio se povodom prerane smrti studenta treće godine fizike te obrazovne institucije, Mihajla Sporića.

Slučaj mučenja deteta u jednom od beogradskih vrtića, koji se dogodio još 2012. godine, stigao je čak i do Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu, ali ni nakon njegove presude nije stavljena tačka na ovaj incident.

Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, snimao se dok je obilazio Krnjaču i Kotež i davao meštanima novac za mesečne račune. Podelio je oko 90 hiljada dinara, a na kraju klipa je zaplakao od sreće jer je imao mogućnost da uradi tako nešto.

Od sada, pre nego što građani predaju paket na slanje, moraće poštanskom radniku da pokažu ličnu kartu, ali i da mu omoguće uvid u stvari koje se šalju

Skoro mesec dana je prošlo od kad je porodica Seladin ostala bez svog doma. Njih su izvršitelji izbacili na ulicu, a na adresi Dunavski kej 30, više nema njihove porodične kuće.

Page 1 of 815