Novak Đoković oduševio je Srbiju još jednim potezom, na meč završnog Mastersa u Londonu izašao je sa Natalijinom ramondom na grudima.

Poznati slavuj iz Mrčajevaca godinama sa suprugom Gordane živi u beogradskom naselju Višnjička banja, u poznatim Karingtona. Komšije o njima imaju oprečna mišljenja, jedni ga hvale, drugi ga kude.

Saša Popović, direktor Grand produkcije, iznervirao se uživo u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, kada ga je voditelj prekunuo i zatražio direktan odgovor, što je Popovića malo iznerviralo.

Novo takmičenje teniskih reprezentacija ATP kup imaće premijeru u januaru 2020. godine u tri australijska grada. Na takmičenju, koje nasleđuje Svetski kup igran u Dizeldorfu do 2012. godine, učestvovaće reprezentacije, a Srbiju će predvoditi ko drugi nego Novak Đoković.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ovih dana je bila u Parizu, gde je u nedelju prisustvovala ceremoniji obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, a naši susedi pomno su pratili svaki njen korak, a sa posebnim interesovanjem dočekali su i modne kombinacije ove dame.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iznenadila je obožavatelje snimkom koji je podelila na društvenim mrežama, a na istom vidimo verenički prsten njene buduće snajke Bogdane Rodić, koji joj je darivao pevačicin sin Veljko.

Page 1 of 216