Naučnici Krimskog saveznog univerziteta zaključili su da se imunitet stada na novu infekciju korona virusom može razviti do sledećeg leta, izjavio je profesor tog univerziteta Vladimir Oberemok.

Osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts je u svom podkastu „Bil Gejts i Rašida Džons postavljaju velika pitanja“ podelio svoja razmišljanja o budućnosti globalnih pandemija. On je već upozoravao da bi se pandemija poput širenja virusa korona mogla dogoditi, a sada je izneo svoju viziju postkovid sveta.

Jedno austrijsko selo napokon će promeniti ime, jer je dosadašnje bilo toliko "zanimljivo" da su ljudi stalno krali table sa imenom mesta.

Slučaj ubistva sedmogodišnje devojčice koju je nepoznata Albanka izbola u parku potresao je Veliku Britaniju u martu. Suđenje je u toku, a na saslušanjima su otkriveni novi detalji stravičnog zločina, kao i poslednji trenuci nesrećne devojčice.

Češka policija zatražila je pomoć u rešavanju neobičnog slučaja, pošto je jelen “ukrao pušku” lovcu i pobegao.

Šef australijske avio-kompanije "Kvantas" izjavio je da ta kompanija planira da uslov za ukrcavanje na međunarodne letove bude obavezna vakcinacija putnika, i predviđa da će slična politika biti usvojena širom sveta.

Page 1 of 851