Pevačica Goga Sekulić prošle nedelje potvrdila je da očekuje bebu sa svojim izabranikom Urošem Domanovićem, zbog čega su oboje presrećni.

Lepa glumica Monika Beluči pokorila je Evropu, ali i Holivud, a karijeru je započela namodnim pistama kojima se sad ponovo vratila i to nakon 26 godina odsustva.

Na venčanju Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović goste, koji će doći iz celog sveta, služiće 160 konobara, dok će jedna od najskupljih stavki biti iznajmljivanje 120 soba za zvanice u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela.

Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, porodila se 14. juna i na svet donela ćerku kojoj su roditelji dali ime Mila.

Fudbaleri Srbije napravili su džinovski korak ka plasmanu u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto su u prvom kolu grupe E savladali Kostariku sa 1:0. Veoma dobru partiju pružio je i defanzivac Duško Tošić.

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković danas, 17. juna, slavi svoj rođendan. Sve najlepše svojoj lepšoj polovini Nole je poželeo nikad emotivnijim statusom i fotografijom.

Page 1 of 199