Svaki razvod smrt je jedne male civilizacije, rekao je svojevremeno američki pisac Pet Konroj. A kako tačno izgleda urušavanje jedne civilizacije, pokazuje jedan šturi sudski zapisnik i jedan otužni razgovor bivšeg bračnog para, posebnijeg od ostalih po činjenici da se radi o ličnostima iz javnog života.

Svi su se složili da je prva dama SAD blistala i da je još jednom pokazala da ima besprekoran ukus kada su modne kombinacije u pitanju.

Našoj voditeljki Jovani Joksimović danas je rođendan i tom prilikom dobila je mali znak pažnje od supruga Željka Joksimovića, koji ju je oduševio i doveo do suza.

Naša percepcija da su gotovo sve sportske zvezde nadmene, da suludo troše novac, da im bahatost nije strana - zapravo su predrasude. Novak Đoković je upravo pokazao suprotno.

Svega nekoliko sati nakon što je na svet donela treće dete, vojvotkinja od Kembridža je napustila porodilište "Lindo Ving" "Sent Meri" bolnice u Londonu i sa malenim princom pozirala u javnosti na visokim štiklama, potpuno sređena i našminkana.

Susedi zameraju političaru što auto parkira na dva parking mesta i često galami ispred zgrade, dok Bekuti poručuju da mora da vrati vitak stas, ali je hvale da je prirodna i "džek".

Page 1 of 174