U Kuršumlijskoj banji i okolnim selima u sredu se pojavio čopor neobičnih belih pasa. Ima ih od 30 do 50, meštani se plaše, a policija ne može da ih pronađe.

Jedanaestogodišnji dečak nađen je mrtav u stanu u centru Beograda, u Ulici Dragoslava Jovanovića, nedaleko od Skupštine grada.

Nemanja i Frančeska Mitrović su u švajcarskom gradu Lugano imali posao, dobra primanja i stan, pa su sa svoje dvoje dece živeli komotno, ali Nemanji je nedostajala domovina, pa je spakovao kofere i sa porodicom se vratio u Kovačevu Baru kraj Grdelice, gde je obnovio staru kuću svog dede po ocu i formirao prijatan kutak.

Do sada je, svoj četiri metara dubok bunker opremio s 900 kilograma šećera, 200 kilograma pirinča i pasulja, 6.000 litara vode, 40 kilograma praška za veš, 200 pari čarapa, 200 gaća, 100 majica i 120 kilograma meda.

Carinski službenici su 21. marta 2018. godine na aerodromu Nikola Tesla sprečili pokušaj da se u zemlju unese neprijavljen skupoceni sat Rolex Oyster Perpetual Yacht Master II, čija je vrednost procenjena na gotovo 1.5 milion dinara.

 Jovana Marković iz Šetonja, kod Petrovca na Mlavi, postala je prava atrakcija ovog dela Srbije.

Page 1 of 852