Pre dva meseca u Zemunu je, u Prvomajskoj ulici, pri izlasku iz autobusa nastradao četvorogodišnji Despot

Početak masovne vakcinacije u Srbiji doneo je određenu dozu optimizma i nadu da bi pandemija uskoro mogla da bude, koliko-toliko, pod kontrolom. Ipak, situacija je i dalje teška i neizvesna, pa se država odlučila za dodatnu podršku građanima i privredi.

Sociolog Vesna Pešić izbacila je na Bogojavljenje bestijalan tvit prepun mržnje prema svima vernicima koji plivaju za krst. Nedugo zatim, ona je tvit uklonila, ali je on na vreme snimljen, pa ga je prenela na svom fejsbuk profilu i Milica Zavetnica.

Ako nema čvrstih materijalnih dokaza iz poslednjih slučajeva zlostavljanja i silovanja, sve će se svesti na reč žrtava i okrivljenog Aleksića, a tada na sudu dokazivanje ide mnogo teže, kaže Fila.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sinoć radove na Savskom trgu na kom će na Savindan 27. januara biti svečano otkrivanje spomenika velikom županu Stefanu Nemanji.

Agonija Đorđa Joksimovića iz Kragujevca, koji se pet godina bezuspešno bori da svoje tri ćerke, iz hraniteljske porodice vrati kući, i dalje potresa javnost Srbije. Nevešt pred kamerama brojnih televizija, umesto reči, poteknu mu suze i preseku sve neispričano. Nedorečeno.

Page 1 of 1979