Vranjanka Nela Ćurčija, objavila je na Fejsbuku šokantne fotografije njenog deteta koje je ugrizao pas lutalica. Sam izraz lica malog junaka, govori više od hiljadu reči.

Zorica Petrović (74) u čijoj je kući u Nišu 2. aprila eksplodirao plin zbog čega su poginuli osamnaestogodišnji blizanci Neda i Milan Pavlović, preminula je od griže savesti.

Nakon decenije borbe za život i operacija čak dva kancera, prvo na grlu, a kasnije na plućima, Božo Kojović iz sela Gorice u Vraneškoj dolini, konačno može da odahne.

SENTA- Melindu i Endre Vitez iz Sente, već skoro osam meseci ne napušta nada da će saznati pravu istinu o sudbini njihove nestale ćerke Barbare. Petnaestogodišnja devojčica je 25. novembra prošle godine otišla na rođendansku žurku sa koje se nikad nije vratila.

Ovo je pesma napisana rukama starice koju je sin smjestio u starački dom. Prošle su tri godine, a da je on nije posjetio.

U prvih šest meseci ove godine gradskoj komisiji za nadoknadu štete nastale ujedima pasa lutalica na javnim površinama predato je 69 zahteva.

Page 1 of 393