Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis“, u saradnji sa predškolskim ustanovama u Čačku, organizovala je akciju “Budi naša najbolja karika“, kojom je knjižni fond dečjeg odeljenja preseljen iz stare zgrade biblioteke u novu koja je izgrađena na lokaciji nekadašnjeg Doma vojske.

Godinu i po dana Balkan je bez daha pratio borbu Brankice Raković sa rakom. Godinu i po dana Brankica je sve to vreme, iz dana u dan, delila putem društvenih mreža svoje najdublje sumnje, strahove i lekcije koje je usput učila.

Roditelji dece obolele od raka imaće pravo na bolovanje od 100 odsto zarade tokom kompletnog lečenja deteta, ukoliko bude usvojen predlog zakona o zdravstvenom osiguranju, koji je prošle nedelje ušao u skupštinsku proceduru.

Naš će Paša biti potpuno privržen predsedniku Putinu, jer šarplaninac naprosto obožava sve članove porodice i najbolji je čuvar na svetu - kaže nam Dragan Ćulibrk (40), iz Petrovaradina u čijoj odgajivačnici je odabran troipomesečni šarplaninac kojeg je predsednik Vučić poklonio ruskom predsedniku znajući za njegovu naklonost prema moćnim i jakim psima.

Novak Đoković i Australijan open su dva termina koja se, već više od deset godina, vrlo često vezuju za radosne teniske momente. A ove sezone, na prvom grend slemu, desila se i prilično neobična situacija u kojoj se našao naš i najbolji teniser sveta.

Kad bakterije i virusi pokucaju na vrata imunog sistema muškarca on se odmah preda, legne i piše testament. Majke mi ovo je istina. Evo podigao sam dva prsta, ako neće niko drugi.

Page 1 of 1471