Desetogodišnja Dunja, učenica trećeg razreda OŠ "Nikola Tesla" u Vinči, zadobila je ozbiljne povrede kada ju je u školskom dvorištu, tokom velikog odmora, izujedao pobesneli pas, po svemu sudeći - pitbul ili staford terijer!

Marjanović je sve izmanipulisao, jer je hteo da zamaže oči javnosti o onome šta se stvarno desilo kobnog 2.aprila prošle godine na nasipu u Borči.

Ja sam dete preuzeo. Sad će otac i majka da imaju muku da ga uzmu od mene, kad dođu. Nisu mi ostavili dete, ja sam ga primio od socijalnog. Ostavili su ga bez ičega, kaže za Telegraf Divnin otac Toma.

Sarajka Šejla Čohadarević odlučila je da sa svetom podeli svoje utiske sa porođaja, bez imalo ulepšavanja. Ona je svoju ispovest podelila kao status na Fejsbuk profilu, a mi vam taj status u nastavku prenosimo u celosti.

Koliko puta ste čekale muža sa ručkom i osmehom kad dolazi s posla računajući da će on kad jede jedva dočekati da se dočepa svog deteta i dozvoliti vama da se odmorite? Mislim, retoričko pitanje. Ni upitnik ne treba.

"Imala sam osećaj da mi se celi svet ruši! Gušila sam se u problemima, a nikoga nije bilo tu da mi pomogne.

Page 1 of 509