Vršnjačko nasilje koje se dogodilo u školi u Barajevo dešava se, tačnije objavljuje u nastavcima. 

Oduvek sam želeo da imam braću i sestre, ali moji roditelji nisu imali uslova da odgajaju više dece pa sam ostao jedinac. Kada sam odrastao i oženio se Malinom, pitao sam je da li želi da stvorimo veliku porodicu, na moju radost - pristala je, priča za „Blic“ Nebojša Marković (50) iz Niša.

Šestogodišnja Nišlijka Nađa Mladenović Bilbija pridružila se ovih dana svojim vršnjacima u predškolskom odeljenju OŠ "Miroslav Antić". Za razliku od ostalih mališana koji su stigli u pratnji roditelja, malu Nađu do škole je dovela baka.

Ljubav je univerzalna kategorija i ne poznaje granice niti razlike u godinama, boji kože, religiji, seksualnom opredeljenju... To su, pored ostalih učesnika ovogodišnje Parade ponosa, dokazale Sanja i Anđela koje su u emotivnoj vezi nepune tri godine, a jedan Džon upoznao je jednog Borisa kada se u njegov rodni grad doselio iz Kine. Ovo su njihove priče.

Profesori koji ne uđu u učionicu godinu dana, a često se i ne pojave u školi, dobijaju mesečno oko 35.000 dinara, dok neko ko ima, bar, trećinu ili petinu norme prima oko 16.000, odnosno 10.000 dinara, kaže Milorad Antić

Page 1 of 1881