Odmor u Crnoj Gori ovog leta košta kao tri odmora u Grčkoj! Crnogorci su iskoristili poplave na grčkom primorju da cene hrane i smeštaja podignu do nebesa. Tako jedan dan u proseku košta oko 50 evra, a cene idu i do 80 ako je smeštaj bliže plaži.

Čelnici šabačkog Doma zdravlja "Dr Draga Ljočić" na mesto medicinskih tehničara zapošljavaju osobe sa diplomom srednje veterinarske škole, saznaje "Blic".

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se veruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog letovališta severno od Sočija na obali Crnog mora, saznaje Telegraf.rs.

Mladić iz Srbije Miloš Vukomanović (25) poginuo je kao pešak u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bečićima kod Budve, dok je devojka Snežana Rudinac (24), koja je bila sa njim teško povređena i životno ugrožena. I ona je iz Srbije.

Samo od početka jula Vojnomedicinskoj akademiji javilo se 30 ljudi zbog trovanja pečurkama, od kojih su neke kupljene na pijaci, 10 osoba je hospitalizovano, a dvoje je usled teškog trovanja umrlo tokom vikenda

Hteli smo da se okupamo još jednom u bazenu i da krenemo kući. Zaronio je i posle svega nekoliko trenutaka neki muškarac je izvukao njegovo telo iz vode jer je primetio da tone. Odmah su počeli da ga reanimiraju. Dok je sve to trajalo, otvorio je oči, pogledao nas, a onda ih zauvek zatvorio. Posle duge borbe za život, na usta mu je potekla krv i samo je izdahnuo.

Page 1 of 1107