TRSTENIK - Mali Srećko (5), čiji su roditelji poginuli u bizarnoj nesreći u bunaru u selu Stragari kod Trstenika, 12.decembra, 2018. godine, još uvek je u hraniteljskoj porodici, saznaju “Novosti”. Petogodišnji dečak je ušao u tzv. listing za usvojenje u kojem je 10 porodica, ali do sada postupak usvajanja teče sporo i skoro da nema zainteresovanih!

Odbrana sina Željka Mitrovića opet je tvrdila da je uzrok nesreće bilo pretrčavanje ulice na crveno

NOVI SAD - Novosađanin Ignjat postao je heroj dana jer je bez najave i pompe, tačnije bez reči, jednostavno seo i od srca napravio kućice za lutalice.

Ne samo celu Srbiju, već i naše ljude u inostranstvu dirnula je priča o Predragu Boškoviću (59) iz Kosjerića i njegovoj majci Olgi (77), koja nepokretnog sina celog života nosi na svojim leđima. U kuću Boškovića juče su stigla kolica koja je, čak iz Pariza, donirala Đ.M.

Trudnoća, porođaj, dojenje, pa opet sve u krug. Ovako bi se ukratko mogao opisati život hrabre Maje u poslednjih godina. Oduvek je maštala o velikoj porodici, a taj san ostvario joj se sa njenim Rašom. Odgajali su 11 dece zajedno.

Vozači u Srbiji osetiće novi udar na džep od 1. januara naredne godine, kada će poskupeti registracija zbog povećanih lokalnih taksi!

Page 1 of 699