Zorica Petrović (74) u čijoj je kući u Nišu 2. aprila eksplodirao plin zbog čega su poginuli osamnaestogodišnji blizanci Neda i Milan Pavlović, preminula je od griže savesti.

Nakon decenije borbe za život i operacija čak dva kancera, prvo na grlu, a kasnije na plućima, Božo Kojović iz sela Gorice u Vraneškoj dolini, konačno može da odahne.

Jezero Perućac i kanjon reke Drine odredište su za hiljade avanturista željnih aktivnog odmora u netaknutoj prirodi, a čuvena manifestacija "Drinska regata" sa oko 10.000 učesnika kruna je letnje sezone u bajinobaštanskom kraju.

Goran Ilić (37) već dve godine deli oglasne flajere na kojima nudi različite vrste pomoći van kuće. Među njima je i usluga "čekanja u redu umesto vas", zbog čega je postao popularan na društvenim mrežema. Njemu to sigurno nije bila namera, nego da kako da pošteno zaradi za hleb.

Glumac Dragan Bjelogrlić je trenutno na odmoru u Crnoj Gori i trudi se da mu nemili događaj ne pokvari ovo leto...

Novorođena devojčica Marijana Sifri iz Ajove, koja je zaražena virusnim meningitisom uzrokovanim HSV-1 kad je imala manje od nedelju dala, umrla je u utorak ujutro, objavila je njena majka na Fejsbuku, preneo je CNN.

Page 1 of 177