Odmor u Crnoj Gori ovog leta košta kao tri odmora u Grčkoj! Crnogorci su iskoristili poplave na grčkom primorju da cene hrane i smeštaja podignu do nebesa. Tako jedan dan u proseku košta oko 50 evra, a cene idu i do 80 ako je smeštaj bliže plaži.

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se veruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog letovališta severno od Sočija na obali Crnog mora, saznaje Telegraf.rs.

Poslednjih dana cela Srbija se ujedinila nad tugom dečaka koji je u Ulici Kralja Milana u Beogradu prosio pognute glave. Mnogi su mu prilazili, nudivši mu pomoć, a u kutijicu od čokoladica građani su mu ubacivali skromne priloge.

Zverski pretučena 14-mesečna beba Milena gubi vid od silnih povreda po glavi koje su joj oštetile očne nerve. Devojčica ima plave oči, na jedno oko ne vidi, a ni nakon magnetnog snimanja njene glavice, doktori ne mogu sa sigurnošću da kažu da li će malena devojčica ostati slepa.

BEOGRAD/UŽICE - Pre mesec dana moja deca su brala maline u Staparima, kod gazde koji živi na Terazijama. Javili su se na oglas koji je išao preko jedne užičke radio stanice. Prvo sam ja razgovarala sa tim nazovi gazdom. Rekao mi je da se radi za fiksnu dnevnicu i da je hrana njihova. Prenela sam deci. Oni su se čuli sa njim i posle par dana su otišli na branje...

Naišao sam na jedan oglas u kome se tražio sezonski konobar za rad u restoranu u Herceg Novom.

Page 1 of 432