Pre desetak dana u Beogradu je pala prva klapa američkog filma "48 sati i jedan minut" reditelja Majkla Tajera, koji govori o kidnapovanju dece.

Vuk Kostić je u petak veče izazvao saobraćajnu nesreću u blizini zgrade u kojoj živi. Glumac je svojim džipom "micubiši pajero" udario L. V. (24) i srušio ga sa "vespe pjađo", zbog čega je mladić završio u Urgentnom centru.

Bivši srpski košarkaš postao hit zbog slike sa Vojvotkinjom Megan.

U Srbiju roba lošijeg kvaliteta uglavnom stiže iz Rumunije, Bugarske, Mađarske i Poljske, gde velike svetske kompanije imaju razvijenu proizvodnju namenjenu za stanovništvo ovog dela Evrope

 

Mislim da su to izmišljotine. Ona je divna devojka, ima malu bebu, to mora da je neka greška, kaže pevačica nakon hapšenja Jelene Vilotijević Lalušić i njenog supruga Mladena u akciji policije u Novom Sadu.

Da pastirski posao nije nimalo lak, potvrdio nam je Rade, Beograđanin u šezedesetim godinama, koji je pre dve godine otišao na Radan planinu da bi na planini čuvao ovce i zaradio neki dinar. Radi od jutra do mraka, bori se sa vukovima, a plata mu je oko 35.000 dinara.

Page 1 of 390