Pisac Dejan Lučić gostovao je pre nekoliko dana u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i tom prilikom želeo je da ispadne duhovit.

Dokumentarci o životinjskom carstvu su oduvek bili najbolji način da kvalitetno provedete slobodno vreme. Poboljšanjem tehnike, kamere i zvuka, snimci iz divljine postali su dramatičniji od mnogih filmova, a niko to ne ume bolje da dočara od emisije BBC Earth u najnovijoj dokumentarnoj seriji "Dynasties".

Jedan bloger iz Meksika postavio je fotografije medicinskog radnika koji je zaspao na poslu i kritikovao ga jer ne radi svoj posao kako treba. Doktori širom sveta su stali u odbranu svog kolege i stavili svoje slike na kojima spavaju na poslu uz napomenu "I ja sam zaspao".

Komšija sa četvrtog sprata u jednoj zgradi na Obilićevom vencu odlučio je da ne želi fasadu, a da stvar bude gora - ta želja mu je ispunjena.

Srpska pravoslavna crkva danas proslavlja dan Svete velikomučenice Ekaterine - stradale hrišćanke velike pameti i obrazovanja.

Penzioner iz Sarajeva ostavio je bez daha ne samo novinare, nego i čitavu javnost Federacije Bosne i Hercegovine iskrenim i pametnim rečima o tamošnjoj vlasti.

Page 1 of 351