Neverovatne stvari se mogu naći pod zemljom. Od kostiju dinosaurusa do prelepih pećina i mnogo istorije koja se nalazi pod našim nogama i čeka da bude iskopana. Ponekad se takva mesta nalaze baš u našim dvorištima.

Novinari CorriereTV-a snimili su prosjakinju koja satima bosa prosjači usred Milana. Nakon što joj završi ‘smena’, prosjakinja se odjednom pretvara u zdravu osobu…

Jonas ima 24 godine i voli slušati muziku i razgovarati sa prijateljima na pametnom telefonu. On će ubrzo proći kroz iskustvo koje će promijeniti njegov život.

Lepota je reč snažnija od bilo kog prideva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji.Međutim , zar ta reč ne podrazumeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može svesti samo na naš spoljašnji izgled? Šta je to što ženu čini lepom, a ne izazovnom ili seksi?

Poslednja poruka ne mora uvek da bude u testamentu - ako želite da je ceo svet čuje, bolje se opredelite za spomenik. To je uradila i Gordana, a zbog vrhunske pasivne agresije proslavila se na internetu.

Policajci na svom poslu tokom godina vide mnoge čudne i jezive stvari, ali možemo se kladiti da policajac iz sledećeg videa nije mogao ni sanjati da će mu se jedne večeri dogoditi ovakva scena!

Page 1 of 115