Proslavljena glumica u susret jubilarnom 100. rođendanu sumira životne odluke i otkriva da dobro čuje, čita bez naočara i svako jutro radi deset čučnjeva. Jedino što joj nedostaje je pokojni suprug, kojeg nije prebolela.

Ne znam za vas, ali na mom njuzfidu je poslednjih dana nekoliko ljudi šerovalo filmić koji je Facebok stranica "Thinking" objavila još pre mesec dana i od kako sam ga pogledala, konstantno se u meni ponavlja njegov naslov "slušaj svoje srce, slušaj svoje srce, slušaj svoje srce..."

Glumac Slobodan Đurić tragično je izgubio život 22. decembra 1976. godine, u 32. godini, vraćajući se sa priredbe u zemunskoj kasarni povodom Dana Armije.

U Vlasotincu postoji jedno slatko, magično mesto u kojem nema bubanja, nema monotonije, zevanja i dosađivanja, ali zato ima puno osmeha, kreativnosti, dečje graje i učenja kroz zabavu.

U svetu gde se reči prijateljstvo i poštovanje olako koriste, i mnogima služe samo kao poštapalica, retki su pravi primeri iskrenog drugarstva a jedna od takvih je i dirljiva priča Voje Brajovića koji je otkrio da su dva meseca uoči smrti Dragana Nikolića, Sergej Trifunović i on, u Gaginom stanu odigrali celu predstavu za njega.

Page 1 of 185