Dejan radi u Žandarmeriji, student je teologije, novinar i poljoprivrednik: Kako bi sve to postigao već 10 godina ustaje u dva noću! (FOTO) (VIDEO)

Dejan Stojadinović je službenik Žandarmerije, student teologije, novinar i poljoprivrednik.

Živi u selu Bistrica kod Petrovca na Mlavi je zaposlen u bazi Žandarmerije u Rakovici. Uz to, Dejan je student Bogoslovskog fakulteta i autor emisije "Ličnost i zajednica" koja se emituje na Televiziji Hram.

 

 *Dejan Stojadinović/Printskrin: Youtube/RTS Kvadratura kruga - Zvanični kanal

Dejan je i poljoprivrednik koji se ne stidi da sedne na traktor ili uzme motiku u ruke, u kojima je nekoliko sati pre toga držao hekler dok je sa kolegama iz žandarmerije bio u nekoj akciji.

 

Kako sve te uloge i ličnosti miri u sebi, Dejan je otkrio u emisiji Kvadratura kruga, gde je Branku otkrio koliko je detinjstvo ispunjeno odricanjima i nemaštinom isklesalo Dejana kao čoveka.

 *Dejan Stojadinović/Printskrin: Youtube/RTS Kvadratura kruga - Zvanični kanal

- Sve te uloge i ličnosti izgrađuju mene, kada bih bilo šta od toga oduzeo ne bih bio kompletan - rekao je Dejan.

 

Dejanova supruga kaže da bez obzira koliko on ima obaveza i koliko je često odsutan, energije ima na pretek i uvek nađe vremena da pokloni pažnju njoj i deci.

 *Printskrin: Youtube/RTS Kvadratura kruga - Zvanični kanal

Dejanov život je pun odricanja. Iako mu je plata opterećena kreditom, Dejan je uspeo da sagradi kuću. Sa svojom platom izdržava devetočlanu porodicu, a već 10 godina svake noći ustaje u dva sata kako bi iz Homolja stigao na vreme na posao u Beograd.

Dejan osim svojoj porodici pomaže i baki Zlati (92), koja živi u blizini, jer ko zna šta je muka ima i osećaj za druge.

 

Pogledajte emisiju o svestranom Dejanu Stojadinoviću:

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article