DEVOJČICA GURA MAČKU U WC ŠOLJU, PA ZATVARA I PUŠTA VODU, A ODRASLI GLEDAJU: Novi snimak zlostavljanja zgrozio Srbiju

Snimak jedne devojčice kako malu mačku više puta stavlja u WC šolju, a onda "pušta vodu", objavljen je juče na društvenim mrežama i izazvao gomilu negativnih reakcija.

Na snimku se vidi kako jedna devojčica macu stavlja u školju, spušta poklopac i pritiska dugme za puštanje vode. Sekund kasnije ona otvara poklopac da vidi da li je mačka "otišla".

 

- Jesi otišla? Nisi još. Cico, duša moja u WC šolji - kaže sa smehom devojčica i vraća macu nazad u školjku.

- Nemoj posle da ti stvarno uđe u WC šolju i da bude mokra - čuje se neko od odraslih u pozadini.

- Ajde upadaj. Daj da sednem malo. Sofija, jesi dobro unutra? - obraća se devojčica mački, nakon što je drugi put zatvori.

Snimak je na društvenim mrežama pobrao gomilu negativnih komentara i osuda kako ovog deteta, tako i odraslih ljudi oko nje.

 

- Nista odvratnije skoro nisam videla. Užas.

- Bože me sačuvaj! Jedan od simptoma psihopatije je zlostavljanje životinja u detinjstvu, tako da....

- Idiot i ona, i onaj ko je snimao. Šta očekivati sutra od takvih likova?

- Nabila bih ja nju u šoljku, da se upozna sa osećajem. Strašno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, pri donošenju zaključaka treba imati na umu da devojčica "pušta vodu", ali se zvuk ne čuje. Odmah potom ona skida poklopac, a mačka nije mokra, niti bi oticanje vode moglo tako brzo da se završi. Lavabo do devojčice nema česmu, te se čini da se cela ova scena odigrava u prodavnici sanitarija i da mačka ipak nije bila u opasnosti da se zaista pokvasi ili udavi.

Ipak, kako joj je bilo zatvorenoj u mraku, dok je vlasnica tretira kao igračku, a ne kao živo biće, to samo nesrećna životinja zna.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article