Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije odabrao da igra za tzv. Kosovo!

Doskorašnji kapiten kadetske reprezentacije Srbije Arton Zekaj izabrao je da u nastavku karijere nastupa za selekciju tzv. Kosova.

Ovu vest objavio je Savez tzv. Kosova u kom još piše da FSS odbija da ga pusti i da je pod pritiskom FIFA. Ipak, Zekaj će biti na narednom okupljanju te reprezentacije.

 

- Sada zvanično možemo da potvrdimo da će Zekaj igrati za tzv. Kosovo počevši od sledeće sedmice. I naći će se u sastavu U 21 sekecije za mečeve u junu - stoji na Tviter nalogu.

Zekaj je fudbaler koji je trenutno član Lila, a fudbalsku školu je učio u Partizanu i OFK Beogradu.

- Imam poziv Kosova i tražili su da igram za njih. Igraću za one koji me više žele. Hteo bih da nastavim tamo gde sam stao u mlađim reprezentativnim kategorijama, ali ako me ne žele, tu ne mogu ništa da uradim. Ako bih mogao da biram, igrao bih za Srbiju, tu sam rođen, odrastao, prošao sve reprezentativne selekcije... - rekao je Zekaj nedavno i dodao:

- Bio sam na raspolaganju sekeltorima, ali poziva nije bilo. Ne znam šta se tu desilo. Pozvao me selektor Ilija Stolica i saopštio da želi da proba neke druge igrače za jedno reprezentativno okupljanje, ali da računa posle toga na mene. Međutim, ostao sam bez poziva i na narednim akcijama. Da li su u pitanju neke kombinacije selektora ili nekih drugih ljudi, to ne znam, ali ne mene se više nije računalo.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article