EKSKLUZIVNO! SNIMAK NAPADA NA AUTOBUSKOJ STANICI U KRAGUJEVCU: Šta se dogodilo pre nego što je radnik obezbeđenja oborio ženu na zemlju!

Preduzeće za obezbeđenje u Kragujevcu dostavilo je našoj redakciji snimak incidenta na autobuskoj stanici, gde je prema saopštenju MUP-a od jutros uhapšen jedan od radnika.

Prema saopštenju policije uhapšen je M. T. (1954) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Kako je saopšteno "postoje osnovi sumnje da je on, kao radnik fizičko – tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave tridesetjednogodišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca".

Osumnjičeni je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

Međutim u agenciji gde je M. T zaposlen kažu da je incident koji se dogodio još 28.avgusta inicirala upravo žena. Ona je u nekoliko navrata udarila radnika obezbeđenja koji joj nije dozvolio da uđe na peron bez karte.

- U ovoj mučnoj situaciji radnik je pre primene sile na šta ima zakonsko pravo vređan, udaran i šutiran u nekoliko navrata. Postoji video snimak kao krucijalni dokaz. O svemu je obavešten MUP, a i na samom snimku se vidi da naš radnik pokušava u nekoliko navrata da pozove policiju. U protekle dve nedelje imali smo sijaset kontrola i utvrđeno je da su svi radnici uredno prijavljeni, ali i da je u incindentu striktno poštovan Zakon o privatnom obezbeđenju - kažu u ovoj agenciji koja zapošljava nekoliko desetina radnika.

 *FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Prema njihovim rečima, a to pokazuje i snimak u koji smo imali uvid žena se i drugi put vratila do radnika obezbeđenja.

- Tada ga je udarala i šutirala. Snimak koji se pojavio nastao je u trenutku posle histeričnog napada i u vreme kada je savladana uz minimalnu primenu sile u ovakvim situacijama - kažu u agenciji.

 

O čemu se radi presudite sami na video snimku koji ekskluzivno objavljujemo.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article