Goran iz Lajkovca koji je silovao majku na Fejsbuku isticao "ko je gazda": "Mora da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju"

Na svom profilu na nekim od fotografija već je dobio osuđujuću poruku.

Vest o Goranu Tanaskoviću (29) iz sela Vračević kod Lajkovca, koji je navodno silovao svoju majku Vesnu (50) ometenu u razvoju, šokirala je Srbiju i učinila da svi zastanemo na tren.

Goran na društvenoj mreži Fejsbuk ima oko 100 prijatelja, a prema fotografijama koje je postavljao na svoj profil mnogi ne bi mogli ni da pomisle da se zapravo radi o silovatelju i čoveku koji je spreman da počini incest, i to sa majkom.

 

Na svom profilu na nekim od fotografija već je dobio osuđujuću poruku.

- Još i Fejsbuk profil ima. Vidi mu sliku sa zlatnim kao fol lančugama, pa i sa devojkom ima fotografiju, sa prijateljima, a na Fejsbuku 105 prijatelja. Jadni su svi oni koji ovog monstruma imaju u blizini. Fuj smeće u ljudskom obliku, propali abortus... Poniženje mi je da takvom posvetim i slovo, ali pošto sam ti videla profil morala sam da ti napišem. To je moje moralno pravo i dužnost - napisano je u komentaru.

Šok je neizreciv.

- Ej majku!!!! Pa šta bi uradio tuđoj majci ili detetu? Zaključati to smeće u ludnicu do kraja života - nastavljen je komentar.

Jednom od objavljenih fotografija Goran kao da je želeo da svima pošalje poruku. Gorana je neko fotografisao dok je sedeo na traktoru, a na slici je posle ispisana poruka "Mora da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju". Kao da je time želeo da stavi do znanja da je on "gazda".

*Foto: Facebook/Goran Tanaskovic

Inače, da je Goran silovao svoju majku saznalo se nakon što je njen muž Mileta prijavio policiji da Vesnu sin duže vreme fizički maltretira.

Nakon toga je nesrećna žena inspektorima ispričala da ju je sin tri puta silovao u alkoholisanom stanju, u periodu od kraja decembra prošle godine, do početka februara.

 

Vesna je živela u porodičnoj kući sa sinom, koji nigde nije radio i bio je sklon alkoholu. Žitelji kažu da je Vesna primala socijalnu pomoć od 6.000 dinara, a da joj je novac često uzimao Goran i trošio ga na alkohol.

*Foto: Facebook/Goran Tanaskovic

- Jadna žena šta je doživela. Otišla je od muža, koji živi u drugom kraju sela, da bi bila sa sinom, a na kraju je doživela da je siluje. Od tog dečka je prezalo celo selo, jer je bio prek, voleo je da popije, a često je u kući okupljao društvo. Priča se da su tamo i kockali. Ne znam šta je tačno od toga, ali znam da je Vesna veliki borac, iako je malo ometena u razvoju.

 

Njen muž Mileta živi u kući u drugom kraju sela, koju je još pre 20-ak godina dobio na korišćenje od ljudi koji žive u inostranstvu. Vesna je do decembra prošle godine živela sa njim, a onda se vratila u porodičnu kuću, da bi bila uz sina- kažu žitelji Vračevića.

Goranu je nakon hapšenja i saslušanja u Višem tužilaštvu u Valjevu određen jednomesečni pritvor.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article