Hanikatova majka objasnila kako je poginuo košarkaš Himkija! Došli su i ubili moje dete

Uzrok smrti košarkaša obavijena je velom misterije.

Majka proslavljenog košarkaša Himkija Tajlera Hanikata, koji je posle obračuna sa policijom izgubio život, rekla je da nikakvog okršaja nije bilo i da je njen sin ubijen.

Lisa hanikat je istakla da je njen sin iznenada postao uznemiren, kao i to da nije mogla da ga razume.

 

- Hteo je da se vrati u NBA, imao je dogovor da igra za jednu ekipu u Letnjoj ligi, ali su lekari konstatovali da ima problem sa kolenom. To je bilo razočaravajuće za njega. Rekla sam mu da ću da pozovem policiju ako se bude ponašao agresivno. Pozvala sam policiju, došli su i ubili moje dete. Pokušali su da nameste kao da je izvršio samoubistvo… Bio je depresivan, ali mi je rekao da neće sebi učiniti ništa nažao jer je znao da bi to povredilo mene - rekla je Lisa.

Ona je negirala da je njen dvadesetsedmogodišnji sin pucao na policiju.

- Pucao je u vazduh kroz prozor, ali ne u njihovom pravcu. To je uradio jer je bio u panici i veoma uplašen. Policajci nisu hteli da smire situaciju, došli su sa 30 vozila i tri helikoptera, svi protiv jednog uplašenog deteta -  navela je.

Hanikatova majka kaže i da je uverena da njen sin nije izvršio samoubistvo, što je samo jedna od brojnih teorija o smrti košarkaša, već da je ubijen.

- Videla sam krv svuda po kući, a kuća je veoma velika. Ako pucate u sebe, obično umrete na licu mesta, ne idete od sobe do sobe… Verujem da ga je neko od policajaca pogodio hicem koji je prošao kroz prozor. Nisu mi dali da ga vidim, ne znam u koji deo tela je pogođen. Znam da je puzao do spavaće sobe i tu je iskrvario. Rekli su mi da će istraga trajati bar deset meseci. Kako da verujem da će mi reći istinu - upitala je Hanikatova.

Podsetimo, američki meidji nisu naveli precizne detalje o načinu na koji je Hanikat izgubio život, po zvaničnoj teoriji košarkaš je pucao na policiju, a oni su uzvratili vatru.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article