Horor snimak iz Smedereva: POLICAJAC ŠAMARA MLADIĆA, A ONDA MU LUPA GLAVU O BETON (VIDEO)

Nesrećna majka, vidno uznemirena, ispričala nam je celu situaciju.

Našoj redakciji zabrinuta majka poslala je video-snimak, u kom se vidi da službenik policijske uprave Smedereva brutalno tuče njenog sina.

Kako saznajemo policajac M. je priveden, kao i sin pomenute majke, Aleksandar.

Nesrećna majka, vidno uznemirena, ispričala nam je celu situaciju, kao i događaje koji su se pre dešavali između ova dva pomenuta lica.

 

Naime, u Smederevu ispred Gimnazije, policajac M. došao je u lokal kafića u kom je boravio Aleksandar, navodno po pozivu, a nakon čega ga je brutalo pretukao.

- Mi smo porodično bili u jednom kafiću, sin je odlučio da ostane malo duže, a mi smo otišli. Nakon toga, policija je iscenirala poziv, na osnovu kog su navodno došli, jer je moj sin pravio nered. Kada su došli u pomenuti kafić, on je već bio zatvoren, tako da je jasno da nikakvog poziva ni nereda nije bilo. Besan policajac nakon toga u daljini vidi mog sina, odlučuje da je "opasan i nervozan", zatim ga prska sprejom i tuče, kao što na video-snimku možete da vidite, rekla nam je potresena majka.

Ovaj policajac i Aleksandar su i ranije imali neke nesuglasice. Kako majka tvrdi, ova tuča je čista osveta.

- Ma on je samo želeo da se osveti mom sinu. Pre nekoliko godina u redovnoj kontroli je zaustavio mog sina koji je bio u kolima sa devojkom. Da li zbog ljubomore ili ko zna zbog čega, policajac je krenuo da se istresa mome sinu. Uzeo je prljave patosnice i bacao mu ih po sedištu, na mesta gde moj sin vozi decu, i naravno da se moj sin pobunio protiv tog postupka, na šta je policajac još više krenuo da se istresa, a zatim je dodao da ga je baš briga za decu i slično. Moj sin se na to iznervira i oslovi policajca "majmune" šta to radiš. Na osnovu tog "majmune" moj sin je dobio prijaviu, i platio je 50.000 dinara, rekla je za naš portal majka.

Kako saznajemo Aleksandar jeste uvredio policajca, ali je sasvim uredno i bez negodovanja platio pomenutu novčanu kaznu.

Ipak, problemi između ova dva čoveka ovde su tek počeli. Nekoliko godina nakog toga, policajac M. sreće Aleksandra u gradu, i navodno ga provocira.

 

- Prišao mu je i rekao, alo, pa što se ti meni ne javiš, šta kao, ne poznaješ me. Na to mu je moj sin ljubazno odgovorio da njih dvojica nisu prijatelji, te da nema potrebu da mu se javlja na ulici. Inače, sve ovo se dešavalo u 4 sata ujutru, policajac nije bio na dužnosti. On, policajac, vidno izerviran što moj sin nije reagovao, izaziva tuču, zatim povredi druga mog sina, koji ima i ožiljak od flaše na ruci. Ipak, kako je bilo viiše ljudi uz mog sina, oni su uspeli da se odbrane od pomahnitalog policajca, ispričala nam je majka.

Nakon toga, policajac podnosi krivičnu prijavu kao napad na službno lice na zadatku.

- Cela ta tužba i prijava je pala u vodu, jer policajac nije bio na zadatku, nije radio tog dana, potvrdila nam je majka.

Sva ova dešavanja su dovela do nemilog događaja kada je policajac M. brutalno pretukao Aleksandra.

Naša redakcija je kontaktirala i policijsku upravu Smedereva, nadležni su nam rekli da su sa slučajem upoznati, ali da je isti već prosleđen javnom tužilaštvu.

- Da, upoznati smo sa celom situacijom, svesni smo svega što se događa, ali ne možemo da govorimo o slučaju, jer prosto više nije u našoj nadležnosti, rekli su nam nadležni iz Policije.

Trenutno su i policajac i Aleksandar u pritvoru.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article