Hteo je da se vrati kući, ali nije imao novac za kartu: Srbin koji se obesio na kruzeru imao je samo jednu želju

Nikola Arnautović (22) koji je pronađen obešen u kabini kruzera "Karnival fascinejšen" bio zaposlen kao spasilac na bazenu, a depresija koje nije mogao da se oslobodi i pritisak od posla najverovatnije su doveli do toga da je odlučio da sebi oduzme život. Kako saznajemo, nesrećni mladić je samo želeo da se vrati kući, ali nije imao novac za kartu pa je osetio da se nalazi u bezizlaznoj situaciji koju nije mogao mogao da podnese.

Nalazi će pokazati šta je tačno uzrok smrti mladića, iako su njegove kolege sigurne da je u pitanju samoubistvo. Nikola je po svaku cenu hteo da se oslobodi pritiska koji je osećao, navodno je tražio bolovanje ali mu nadređeni to nisu dozvolili, što ga je još više deprimiralo i samo je hteo da se vrati kući.

 

- Poslednji put sam ga videla veče pre tragedije. Razgovarao je nasamo sa menadžerom i posle toga je otišao. Ljudi ovde pričaju da je bio pod stresom. Hteo da ide kući, ali da nije imao novca za kartu - kaže za Telegraf.rs jedna od radnica na ovom kruzeru.

 *Ilustracija Printskrin/theonboardspasrbija.com

Nikola je pronađen obešen u nedelju ujutru, kada je kruzer pristao u luku San Huan, a kako se priča, samoubistvo je izvršio na stepeništu gde skoro niko ne prolazi.  Kada je pronađeno, telo nesrećnog mladića je već bilo potamnelo.

Kako je za Telegraf.rs ispričala njegova koleginica, koja je želela da ostane anonimna, Nikola je bio fin, normalan mladić, mada ne previše pričljiv.

Kao što smo ranije pisali, kompanija za koju je Nikola radio će preuzeti sve troškove transporta njegovog tela u Srbiju.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article