Išao na groblje umesto u igraonicu: Mali Bogdan Ivanović proslavio 7. rođendan bez tate

- Na današnji dan, pre sedam godina na svet je došao Bogdan. Bili smo najsrećniji par na svetu - napisala je MIlena, supruga Olivera Ivanovića.

Bogdan Ivanović, sin ubijenog lidera Građanske incijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića proslavio je danas svoj 7. rođendan, a prvi put je za njegov dan rođenja izostala čestitka njegovog oca. Sa majkom Milenom obišao je očev grob na Novom groblju u Beogradu.

 

Ovim povodom Milena Ivanović je na Fejsbuk profilu postavila potresan status:

- Na današnji dan, pre sedam godina na svet je došao Bogdan. Bili smo najsrećniji par na svetu.Sećam se voljeni moj, nisi prestajao da se smeješ kada si ga ugledao prvi put... Mislila sam tada da ćemo zauvek biti srećni, ali drugi su odlučili da ne bude tako, i oteše nam te, zauvek!

- Znam, znam da ne dozvoljavaš tugu i suze danas, znam da gde god da si ovaj dan je za tebe poseban. Znam da ljubav ne može niko da ubije! Srećan rođendan našem Bogdanu - napisala je Milena uz fotografiju na kojoj su sve troje.

Rođendan sinu ona je proslavila u krugu porodice a pošto su se zadušnice i Bogdanov rođendan namestile istog dana obišli su i Oliverovu večnu kuću.

- To je tako teška situacija da ne bih poželela nikome. Znam da bi Oliver želeo da ne budemo tužni, da ne plačemo. Potrudila sam se da Bogdan koliko-toliko uživa u svom rođendanu. Prvo smo bili na groblju, tamo zapalili sveće. On je svestan situacije, kao da zna da ne treba mnogo da pita, da smo svi tužni... Ali trudimo se da mu skreneo misli koliko god je to moguće - rekla je Milena za beogradske medije.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article