IVANA JE BILA SJAJAN STUDENT, VREDNA I UVEK NASMEJANA: Ovo je lepa Kraljevčanka koja je preminula nakon stravične nesreće na Ibarskoj...

Dvadesetjednogodišnja Ivana Marković iz Kraljeva preminula je sedam dana nakon stravične saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali.

Nesrećna devojka je bila teško povređena u udesu koji se prošle subote dogodio u kraljevačkom naselju Grdica, gde je na mestu nastradao njen otac Ilija Marković. 

*FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Srce lepe Ivane nije izdržali i ona je preminula u petak po podne u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Ivana, inače iz Kraljeva, bila je student Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, a rođaci govore kako je bila izvrstan student. 

 

Na Fejsbuku je često objavljivala fotografije sa sestrom i bratom, na kojima je uvek bila nasmejana, a komšije kažu da su svi iz porodice vredni i pošteni ljudi. 

*FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Ivanin otac Ilija, koji je nastradao na licu mesta kada se zakucao u kamion, bio je inače profesor u Mašinsko-tehničkoj školi "14 oktobar" u Kraljevu, a đaci i kolege su imali za njega samo reči hvale. 

Osim Ivane, sa suprugom Gordanom koja je teško povređena u nesreći, Ilija ima još dvadesetrogodišnju kćerku i četrnaestogodišnjeg sina.

Podsetimo, te kobne subote Markovići su se sa Ivaninom rođenom tetkom i tečom, svojim „hjundaijem“ uputili za Beograd. Na samom izlasku iz Kraljeva, vozač Ilija je pokušao da pretekne traktor sa prikolicom i pod još nerazjašnjenim okolnostima direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article