Ivanu iz Novog Sada je dečko Đorđe unakazio od batina, A ONDA JOJ SE DOGODIO NOVI HOROR! Razlog je više nego UŽASAN!

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, ponovo je napadnuta!

Ovog puta nesrećna devojka se našla na meti najbolje drugarice, i to nakon što je tokom istrage isplivalo da je Ivani iza leđa bila u vezi sa monstrumom koji ju je unakazio od batina!

 

- Kao svedok u tužilaštvu početkom maja je saslušana Ivanina najbolja drugarica. Advokat odbrane ispitivao ju je o njenom odnosu sa Lackovićem i pokazao joj poruke koje su njih dvoje razmenjivali. Tada se videlo da je Đorđe varao Ivanu sa njenom najboljom drugaricom. Osim poruka, postoje i fotografije i njihovi intimni snimci - tvrdi Ivanina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

Kako objašnjava, Filipovićeva je ubrzo saznala šta je bilo na saslušanju.

Đorđe Lacković

Đorđe Lacković, Foto: facebook.com

- Poludela je kada je čula šta su joj iza leđa radili tadašnji dečko i najbolja drugarica. S posla je poslala poruku toj drugarici i pitala da li je to istina jer nije želela da veruje u to. Umesto da bar pokuša da joj se izvini, ta devojka je odmah ušla u kladionicu u kojoj je Filipovićeva radila i nasrnula na nju. Nije htela da kaže da li je istina da je bila u vezi sa Đorđem, nego je samo Ivanu vređala i napadala - navodi sagovornica.

Ona dodaje da se Filipovićeva nakon incidenta vratila u rodno Banovo Polje i da danima ne izlazi iz kuće.

- Veoma je depresivna jer su je svi izdali, od momka do najbolje drugarice - zaključuje ona.

(Izvor: alo.rs / Srpski Telegraf)

Share this article