JELENA KARLEUŠA: Biću opasan gradonačelnik!

Nakon što su kladionice objavile svoje kvote za beogradske izbore, svi su videli da je estradna zvezda Jelena Karleuša mnogo jača od prekaljenih političara i odmah su je proglasili za kandidata LDP-a za gradonačelnika Beograda.

 

Jelena Karleuša

*Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nakon što je dobila „dobre ocene”, Karleuša je atmosferu dodatno podgrejala svojim tvitom u kojem je napisala: „Da se kandidujem za gradonačelnika?”

U želji da proverimo da li je popularna pevačica zaista sprema za kandidaturu na najavljenim beogradskim izborima u martu ove godine, pozvali smo Karleušu, a ona nam je kao iz topa odgovorila:

„Ako postoji realna želja Beograđana da se kandidujem, posotji i realna želja da pobedim. Bila bih jasan glas Beograđana, njihovih stavova i njihovih zahteva, koje bih zastupala pred Vladom. Kao takva, bila bih mnogo opasna.

“To je sve što nam je diva poručila, ne želeći da nam otkrije da li će se i na kojoj izbornoj listi pojaviti.

Ipak mediji je sve više povezuju sa Liberalno demokratskom partijom i tvrde da je ona jedini adut Čedomira Jovanovića da pređe cenzus i uđe u Skupštinu grada Beograda.

Podsetimo, Karleuša se u oktobru 2010. godine pojavila na tribini koju je organizovao LDP u Beogradu i nakon toga nikada nije krila da podržava Čedomira Jovanovića.

Jeca jača od Čede!Sudeći po kladioničarskim kvotama, Jelena Karleuša „jača” je od lidera LDP-a Čedomira Jovanovića. Za pobedu estradne zvezde na beogradskim izborima kladioničari su odredili kvotu 1.500, dok su za šefa LDP-a odredili kvotu 5.000.

(Izvor: Alo.rs / D. Rakočević)

Share this article