Jelena Tinska o slučaju Aleksić: "17 godina pa 7 puta silovana, ma hajde molim vas!" (VIDEO)

Jelena Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i komentarisala navode devojaka koje su optužile Miroslava Aleksića za silovanje.

Tinska je na celu priču kako kaže stavila znak pitanja:

PROČITAJTE JOŠ Kako se smeje srećno, a zlostavljana je? Skandalozna izjava Aleksićevog advokata je šamar žrtvama silovanja

 

– Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno – rekla je ona, a Jovana je podsetila da su tema devojčice od 17 godina:

– 17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta – završila je Tinska.

Milena Radulović je pre dva dana pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje, a juče u prepodnevnim časovima isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.

Share this article