Ma, kakav Mesi! Mali Dušan dobio dres omiljenog igrača Partizana, na njemu je moćna poruka! (FOTO)

Mali Duki u Barseloni nije želeo da vidi ni Mesija ni Pikea, iako su mu to nudili u bolnici - sve što želi je druženje sa omiljenim fudbalerom Partizana, Nemanjom Miletićem.

 

Humanitarna akcija za malog Dukija doživela je najveći talas kada su igrači Partizana učestvovali na aukciji dresova na Zappa Barci, posle čega su se svi probudili i aktivirali kako bi sačuvali jedan život.

Miletić je osvojio srce malog Dušana, Foto: MN Press

To nije bila slučajnost, srce Dušana Todorovića kuca za crno-bele i najviše od svih igrača voli Nemanju Miletića, koji mu je u ovoj životnoj borbi poslao dres i velku poruku na njemu.

- Budi jak i ne daj se, tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobediti i u najtežoj životnoj borbi. Verujemo u tebe, voli te tvoj Nemanja - napisao je Miletić na dresu koji će učenici gimnazije "Patrijarh Pavle" odneti Dukiju.

Dušan je trenutno na terapiji u Barseloni, a nedavno je njegova porodica otkrila da je preostali iznos novca za lečenje uplatio fudbaler Nemanja Matić, uz lepu poruku oca Aleksandra svima koji takođe vode bitku za najmilije.

Preostala novčana sredstva za Dušanovo lečenje, biće podeljena na račune petoro dece koja čekaju pomoć.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article