Mama, na parkingu je čika koji se skinuo, pokazuje nam PI*U: Dragana već DVA dana traga za manijakom koji se skidao pred devojčicama! (FOTO)

Dragana Stjepanović iz Hemograda kod Vršca je majka devojčice koja je juče mogla da postane žrtva pedofila koji prema njenim rečima "ordinira po kraju".

Ona je doživela da joj ćerka utrči u kuću, srećna što nije postala žrtva izopačenog uma. Ipak, kako kaže, taj stres niko ne može da joj izbriše.

Mama, na parkingu je čikica koji se skinuo, pokazuje nam pi*u, drala se mala devojčica iz petnih žila.

 

Dragana je kao svaka majka reagovala instinktivno pa je istrčala iz kuće kako bi se suočila sa čovekom koji je pred njenom maloletnom ćerkicom, Anđom (11) skidao gaće.

Pored njene ćerke, tu je bilo još devet devojčica i sve su se igrale ne ulici dok ih manijak nije "zaskočio".

Izletela sam na ulicu, i videla sam ga kako se sakrio između dva automobila. Kada sam mu prišla, počeo je da zakopčava šlic. Tada sam ga pitala da li mu je dobro i da li mu nešto treba, kako bi ga zadržala, a onda je počeo da se previja od navodnog "bola u stomaku", priča Dragana za Espreso.

Kada je rekla da će pozvati Hitnu pomoć, manijak je rekao kako je bolje da sada ode. Dragana je u tom trenutku videla da ga je skidanje pred devojčicama "aktiviralo", a onda mu je rekla kako "neće nigde otići" i da će odmah pozvati policiju.

Dragana Stjepanović sa svojim ćerkama

 *Dragana Stjepanović sa svojim ćerkama / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pokušao je da prođe pored mene, ali mu nisam dozvolila. Pozvala sam policiju, kada je on počeo da ubrzava korak i da beži niz ulicu koja vodi u neki šumarak. Ugledala sam tri momka koji su radili fasadu na nekoj kući, i zamolila sam ih da mi pomognu da zadržimo "gospodina" koji se skidao pred deset devojčica.

 

Nakon toga, Dragana je doživela novi "hladni tuš". Dobila je odgovor kako "imaju preča posla".

- "Momci sa skele" koji su mi rekli kako imaju "preča posla" su me ostavili bez reči. Ja sam ponovo bila u šoku, ali sam nastavila da trčim za manijakom. Rekla sam kako ću "do groba da ga jurim", a onda sam uzela granu i sačekala ga sa druge strane ulice, priča Dragana.

Manijak vreba devojčice

 *Manijak vreba devojčice / FOTO: PROFIMEDIA

U tom trenutku je stigla i policija koja je počela da ga traži, ali ga nažalost još uvek niko nije uhvatio.

Kako nam je Dragana rekla, u pitanju je čovek od 60-ak godina, sed, uredan, nosio je naočare, a na sebi je imao bordo majicu sa kragnom, farmerke i patike.

Ona je dodala kako se njena ćerkica oseća dobro, ali da je i dalje preplašena i zgrožena.

Dragana ne želi da odustane od potrage, zbog svojih ćerki, ali i drugih devojčica koje mogu postati potencijalna meta.

Ona je i jutros sela u svoj automobil i vozila po gradu kako bi ga našla jer kako nam je objasnila, ovo nije prvi put da se isti manijak šetao po njihovom kraju spopadajući maloletne devojčice.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article