MILOMIR MARIĆ NAMAGARČIO HARADINAJA! Šiptari hoće da zabrane večerašnju "Ćirilicu"!

Milomir Marić će večeras u emisiji "Ćirilica" objaviti televizijski intervju sa Ramušom Haradinajem premijerom lažne države Kosovo, čije bi emitovanje Šiptari hteli da zabrane.

- Uvek me je čudilo što su Albanci medicinski fenomen: droga kod drugih izaziva zavisnost, a kod njih nezavisnost - izjavio je Marić, najavljujući intervju, koji će pred kamerama uživo komentarisati najugledniji srpski advokati i tužioci, sa višegodišnjim iskustvom iz Haga.

 

U izjavi za portal Srbijadanas.com Marić je rekao da će Haradinajev intervju komentarisati: Toma Fila (advokat), Goran Petronijević (advokat), Danica Marinković (patolog) i Milovan Drecun.

Marić je izjavio i da je Haradinaju svašta rekao i da zbog toga Albanci žele da obustave emitovanje intervjua u kom je Haradinaj ismejan.

Iz "Hepija" su najavili i da će gledaoci biti iznenađeni kada čuju da je Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, ne samo što su svedoci likvidirani, što se naglašava u presudi, već i zato što je jedan Srbin iz Beograda, koji je radio za srpsku vojsku, poslao u Hag televizijski snimak koji je doveo do oslobađajuće presude.

 (Izvor: BalkansPress / Srbijadanas.com)

Share this article