Mladi policajac Veljko (28), spremao venčanje, kupio kuću, a onda ga zadesila STRAŠNA SUDBINA

Policajac Veljko Ilijić (27) iz Čelareva uskoro je trebalo da se ženi, podigao je kredit, kupio kuću i planirao bračni život sa verenicom Milenom.

 

Poginuo je u svom kraju, na putu Gložan - Čelarevo sleteo je "golfom" s puta, a suvozač Ilija Đ. (21) zadobio je teške telesne povrede. Mladiću se jutros stanje pogoršalo i on se nalazi u kritičnom stanju.

*FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Mladi policajac Ilijić je sahranjen danas na lokalnom groblju u Čelarevu. Bio je zaposlen u policijskoj stanici u Beočinu. Kobne večeri nije bio na dužnosti, a kako nezvanično saznajemo, bio je kod svog kuma i sa njegovim bratom Ilijom krenuo do benzinske pumpe da natoči gorivo i kupi neke potrepštine.

*FOTO: FACEBOOK

Meštani Čelareva zatečeni su vešću da je Veljko poginuo i za njega kažu da je bio "momčina i po" – za primer svakome.

- Svi smo u šoku. Bio je divan momak, dobar, čak i pomalo povučen. Nije bio jedan od onih galamdžija spremnih za kafanu. Čak mislim da nije ni pio – priča jedan od Ilijićevih komšija.

 

Da tragedija bude veća, policajac Ilijić je uskoro trebalo de se venča sa devojkom Milenom. Kako komšije kažu, podigao je stambeni kredit, kupio kuću i sa verenicom je počeo da kje oprema nameštajem.

- Strašno je to što im se desilo - dodaje naš sagovornik.

Prepolovljen automobil u kome je poginuo policajac

*FOTO: FACEBOOK ŠLEP SLUŽBA JAŠA / RAS SRBIJA, Prepolovljen automobil u kome je poginuo policajac

U Kliničkom centru Vojvodine kažu za ''Blic'' da je Ilija Đ. zadobio teške telesne povrede u vidu politrauma te da se nalazi na Odeljenju reanimacije Urgentnog centra na daljem lečenju i intenzivnoj terapiji. Stanje mu se pogoršalo i životno je ugrožen.

Udarac je bio strahovit

*FOTO: Z. Č. / RAS SRBIJA

Kako nezvanično saznaje "Blic", Ilijić je izgubio kontrolu nad vozilom marke "golf" verovatno zbog neprilagođene brzine te je sleteo sa puta, a automobil se od siline udarca u drvo prepolovio.

(Izvor: blic.rs)

Share this article