NASILNICA IZ BARAJEVA IZBAČENA IZ ŠKOLE! Odluka doneta jednoglasno, snimak šamaranja zgrozio celu Srbiju (VIDEO)

Maloletna I. O. koja je tukla vršnjakinju A. M. izbačena iz škole!

Nakon kontinuirane procedure nekoliko timova za pojačan vaspitni rad za nasilje u školi i disciplinkse komisije koji je sproveden u skladu sa zakonskom regulativom, nastavno naučno veće Srednje trgovačke škole u Barajevu, jednoglasnom odlukom je isključilo iz daljeg školovanja maloletnu I.O. koja je tukla svoju vršnjakinju A. M. na snimku koji je nedavno uznemirio i potresao javnost u Srbiji.

 

Roditelji I. O. imaju pravo žalbe u roku od sedam dana, potvrdio je direktor škole Bratoljub Stanisavljević u izjavi za Radio Beograd.

Majka pretučene A.M. Lepa kazala je da je zadovoljna ovakovom odlukom jer njena ćerka već mesec dana ne ide u školu,a da je nasilnica redovno pohađala nastavu.

 - Hvala puno medijima koji su nam pomogli da se ovakvo nasilje ne zataška. Hvala Munistarstvu prosvete, nadam se da je ovo jasna poruka svim nasilnicima u školama. Ne želim da nijedna majka doživi ovo što smo moja ćerka i ja prošle. Snimak nisam pogledala, bilo je preteško za moje srce. Ovo ohrabruje i moju Anu da mirna krene ponovo u školu mesec dana nakon svega što se dogodilo - kazala je majka u izjavi za Radio Beograd.

(Izvor: kurir.rs / Radio Beograd, Milena Božović Manić)

Share this article