"NEMAMO VIRUS, BUDI PAMETAN ČOVEK!": Objava kineske robne kuće iz Temerina NASMEJALA SVE

Strah i bojazan od koronavirusa ne jenjava, jer, kako i ne bi, budući da je u Kini i širom sveta, registrovano nekoliko hiljada slučajeva obolelih, dok broj preminulih usled zaraženosti 82.

Ipak, da su u strahu ponekad prevelike oči, govori i slučaj jedne kineske radnje smeštene u Temerinu, koja je zbog opšteg straha i panike, morala da izda saopštenje kako u rodnoj zemlji nisu bili godinu dana, te i da kod njih nema virusa.

 

Azijska robna kuća iz Temerina, uspela je da nasmeje nekoliko hiljada ljudi na društvenoj mreži Fejsbuk javnim saopštenjem koje su postavili sinoć. Naime, usled brojnih pitanja, a verovatno i smanjenog obima posla, te i uplašanih pogleda kupaca, oni su napisali kako kod njih nema virusa, prvo iz razloga što u Kini nisu bili godinu dana, uz činjenicu da je njihova radnja u Srbiji, dok je virus u Kini.

U strahu su velike oči

 *FOTO: AZIJSKA ROBMA KUĆA TEMERIN / FACEBOOK

- Šta zelimo da kazemo? Ovako, nemamo VIRUS!!!! I ni su svi kinezi ima virus!!! Jer virus krenuo u januar.2020,a mi nismo bili u Kini od prošle godine. znači, Azijka Robna Kuca je zdravo konačno, molim te budi pametan čovek,nemoj samo slušaš glupe vesti ,hvala svima - stajalo je u objavi, ispod koje su dodali ""znaci virus je u kini,U KINI!! nije u Srbiji! a mi smo kinezi U Srbiji" odnosno, kako se virus nalazi na teritoriji Kine, a ne u Srbiji, te i da su oni Kinezi koji žive i rade u Srbiji.

(Izvor: blic.rs)

Share this article