NOVI SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA, OVOG PUTA U ZEMUNU! Đaci navijaju dok devojčica mlati vršnjakinju! (VIDEO)

Talas najmonstruoznijeg vršnjačkog nasilja potresa Srbiju!

Počelo je sa snimcima zlostavljanja devojčice iz Barajeva koje je potom objavljivano u nastavcima.

Naime, na Instagramu se pojavljuju iznova novi snimci, sa uvek slilčnim licima i scenariom - grupa devojčica, tuče, šamara i šutira vršnjakinju. Na jednom od snimaka one joj sve vreme pričaju da klekne pred njih, a kada ona to odbija, brutalno je tuku.

 

Na Instagram grupi "Podrška za Aleksandru" na kojoj se stalno objavljuju snimci vršnjačkog nasilja, a u kojoj je mahom do sada bila upravo mala Aleksandra M. (15) koju su brutalno zlostavljale vršnjakinje, sada se pojavio novi snimak. 

Na njemu se vidi devojčica koja tuče vršnjakinju. Oborila ju je na travu i tukla, sve vreme je držeći za kosu. Devojčica koja je žrtva sve vreme je nemoćna da ustane, a u jednom trenutku nasilna maloletnica i seda preko nje. Inače, tokom cele tuče svuda oko njih su đaci koji navijaju i skandiraju. 

Pogledajte kako to izgleda: 

Navodno, scena je snimljena u Zemunu, a nasilnica je devojčica koja se zove Tijana.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari...

 

- Ovu nisu ljudi, deca.. ovo su životinje. Jadna naša budućnost sa ovakvom bagrom. Ovi stoje i gledaju, podržavaju nasilje... Treba da se uvede i zatvor za maloletnike, kakav bre dom? Ovo je katastrofa, za svaki fizički kontakt u zatvor na godinu dana pa se tući tamo ako smeš. Sramota.

- Tuga. Džaba mi vidimo (ne)kulturu iz kuće, dok se u ovo ne uključe nadležni organi nema popravka. A za posmatrače nemam komentar. Da li bi reagovali da je u pitanju vaša sestra?! Tužne neke generacije.

- Ovo je prevrsilo svaku meru! - samo su neki od komentara ispod teksta. 

Inače, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević razrešio je danas Dobrivoja Jelića direktora Srednje škole u Barajevu nakon vršnjačkog nasilja, u kome su kao žrtva i jedna od počinilaca učestvovale dve učenice ove škole.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article