Obaveštenje sa Sajma knjiga zbog koga se smeje ceo Beograd (FOTO)

Originalno, nema šta.

Svako ko je ikada bio na Sajmu knjiga zna da nije nimalo lako orjentisati se među svim onim štandovima i ljudima, dok s druge strane samo zaposleni znaju koliko naporno može biti konstantno zapitkivanje o tome gde se šta nalazi.

Na ovogodišnjem Sajmu sve je dobilo jednu potpuno novu dimenziju. Zaposlenima na štandu izgleda je dosadilo da besplatno rade kao služba za informacije, pa su odlučili da pokrenu mali biznis.

 

Naime, na jednom od brojnih prodajnih mesta, osvanuo je specifičan cenovnik za svako "glupo" pitanje koje bi eventualno moglo biti postavljeno.

Od najjeftinijeg "Gde je hala 4" za koje je potrebno izdvojiti 10 dinara, pa do najskupljeg od ravno 1.000 i to za pitanje "Gde je izlaz", sve je lepo opisano na obaveštenju. 

Kako je u cenovnik ubačeno i pitanje "Gde je Voja Šešelj", nema sumnje ko je najtraženija ličnost na Sajmu knjiga. Inače, za ovu informaciju potrebno je iskeširati 100 dinara.

Ostaje da se vidi koliko će idejni tvorac ovog cenovnika nakon završetka sajma ubaciti novca u svoju kasu. Ali, jedno je sigurno, ideja je originalna, nema šta!

(Izvor: Srbija Danas)

Share this article