Ovo je Marko, nastradali mladoženja koji se vratio iz Beograda da bi se oženio u svom Trebinju (FOTO)

Nesreća se dogodila dok je razvozio goste sa svadbe.

Marko Anđelić (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri dolovi došao je iz Beograda pre nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.

   

Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesrećni mladić je razvozio prijatelje.

Mladozenja Andjelic Marko

Marko je poginuo dok je razvozio goste Foto: Facebook/ Анђелић Марко

Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izleteo s puta i udario u stenu.

 

Mladić koji je sedeo iza nastradalog Anđelića zadobio je prelom levog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Devojka koja je u udesu zadobila nagnečenja grudnog koša smeštena je na intezivnu negu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, takođe stabilno. Treći povređeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila lekarima.

Mladozenja Andjelic Marko

Vratio se u rodni kraj da se oženi Foto: Facebook/ Анђелић Марко

Portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović rekao je za da se u naselju Mokri dolovi u subotu posle ponoći dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je M.A. izgubio život.

- Do nesreće je došlo kada je vozilo „alfa romeo“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao stradali iz za sada nepoznatih razloga izletelo s puta i udarilo u podzidu. U toku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće – saopštio je Vukanović za Srpskainfo.

Nastradali mladić živeo je i radio u Beogradu.

(Izvor: telegraf.rs / Srpskainfo)

Share this article