Pogledajte kako su kriminalci unakazili policajca iz Sremske Mitrovice

Ranjeni Vladimir Nedeljković, kojeg je grupa poznatih kriminalaca iz Laćarka isekla po licu, telu i rukama, u ugostiteljskom lokalu " Palata", oporavlja se u Sremskoj Mitrovici.

 

Ranjeni policajac Vladimir Nedeljković iz Sremske Mitrovice, kojeg je grupa poznatih kriminalaca iz Laćarka isekla po licu, telu i rukama, u ugostiteljskom lokalu " Palata", oporavlja se u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. 

U tuči koja je izbila u noći nedelje na ponedeljak, na policajca koji te večeri nije bio na dužnosti , kriminalna grupa ispalila je inekoliko projektila, od kojih su od rikošeta povređeni on i dve devojke koje su se u tom trenutku nalazile u lokalu. 

Zatvorskom čuvaru Miroslavu Manjošu koje je te večeri bio u društvu sa Vladimirom, pored nanetih teških telesnih povreda, osakaćeno je i uvo. Kako je rečeno " Novostima" u bolnici, njih dvojica nisu životno ugroženi.

Za ovaj krvavi pir, glavni osumnjičeni je jedan od braće iz Laćarka, koji je više puta osuđivan i poznat policiji po raznim krivičnim delima.

(Izvor: novosti.rs)

Share this article